Hem NyheterNyhet WB Koskenkorva Vodka 7 Botanicals – Ett säkert sommartecken

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals – Ett säkert sommartecken

av Livets Goda

Äntligen blir dagarna längre och ljusare och ett säkert tecken på att sommaren är på ingång är årets lansering av Koskenkorva Vodka 7 Botanicals. Den aktuella upplagan av den prisbelönta smaksatta vodkan är den tredje i ordningen.

Koskenkorva har sitt ursprung i den lilla byn i västra Finland med samma namn. Skapandet av Koskenkorva Vodka 7 Botanicals är en hyllning till Nordens ljusa och långa sommarnätter. Midsommar firas både i Finland och i Sverige och midsommarnatten har sedan länge varit förknippad med ett antal ceremonier. En av de mest omtalade traditionerna på midsommarafton är den då man plockar sju olika sorters växter som man lägger under sin huvudkudde för att sedan drömma om sin framtida gemål. För tredje året i rad förenar Koskenkorva traditionerna av hantverk och midsommarens gåtfullhet.

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals blir till genom att blanda den ursprungliga vodkan från byn Koskenkorva med 7 sorters naturliga örter och växter varav några är hemliga. Årets skapelse är en kombination av rosor, fläderblom, bergamott och uppfriskande citrus. Som tidigare presenteras vodkan i den tidlösa halvlitersflaskan i glas med träkork som är Koskenkorvas signum.

– Trenden kring växtbaserade och naturliga produkter med ett tydligt ursprung är väldigt stark. Det gör det extra roligt att kunna erbjuda en produkt som uppfyller samtliga av dessa kriterier, säger Catrin Söderberg, Senior Brand Manager på Anora. Med både en insida och utsida som levandegör sommaren är Koskenkorva Vodka 7 Botanicals ett naturligt inslag på årstidens festliga tillställningar, säger Catrin.

Årets version av Koskenkorva 7 Botanicals finns i Systembolagets beställningssortiment och enbart i begränsad upplaga.

Koskenkorva Vodka 7 Botanicals 2022
Artikelnr: 56328
Pris: 199 kr
Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 37,5 %

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING