Krug presenterar Frantzén som ny ambassad

Livets Goda 3 May, 2018
Vin Krug kan nu presentera sina nya samarbetsparter och Krugambassad i Stockholm, restaurang Frantzén. Den exklusiva restaurangen som ägs av Björn Frantzén blev tidigare i år Sveriges första restaurang med tre stjärnor i Michelinguiden.


Krug är ett välkänt exklusivt champagnehus som sedan starten haft med ambitionen att producera världens bästa champagner av högsta kvalitet oavsett klimat eller andra faktorer. Husets prestationer genom åren har gett Krug en unik position som ett av de absolut högst aktade champagnehusen i världen.

Krugs ambassader är ett globalt nätverk av stjärnrestauranger. För att erbjudas en plats i den exklusiva Krug-gemenskapen krävs att restaurangerna förstår Krugs filosofi, unika tillverkning samt erbjuder kulinariska hantverk av högsta kvalitet som kompletterar Krugs komplexa smaker.

För oss var det självklart att redan från start servera Krug Grande Cuvée på glas, men också att bygga en bra årgångslista med de olika Krugvinerna i källaren. Krug är ett varumärke och en produkt som vi känner stämmer helt överens med vad vi vill skapa i vår restaurang så för oss var det självklart att vi ville bli ambassadörer, säger Carl Frosterud, General Manager på Frantzén.

Krug arbetar idag med några av Sveriges absolut bästa restauranger. Den trestjärniga restaurangen Frantzén blir den femte ambassaden för Krug Sverige, som tillsammans med 28+, Dorsia, Pontus in the Air och Vollmers utgör den svenska delen i Krugs internationella nätverk av utvalda restauranger.

Vi är väldigt stolta över att presentera Frantzén som vår nya Krugambassad. Björns ambitioner och passion matchar Krugs filosofi, i form av gastronomisk skicklighet, nytänkande, precision och högsta kvalitet, säger Christina Ericsson, Brand Manager på Moët Hennessy.


Hanna Eriksson är Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2018

Vin Finalen i årets upplaga av Lily Bollinger Award är avgjord.…
18 Sep, 2018

Höstens lagerrensning hos Winefinder är här!

Vin Nu startar Winefinder höstens stora lagerrensning. Över 100 viner ska…
17 Sep, 2018

Matkassen fyller 10 år

Mat och Restaurang I våras var det 10 år sedan matkasseföretaget Matkomfort grundades…
17 Sep, 2018

Ardbeg lanserar ännu en ikonisk presentförpackning - en hyllning till ön och destilleriets profiler

Whisky och Bourbon Efter förra årets succé lanserar Ardbeg återigen en limiterad presentförpackning…
12 Sep, 2018

Glenmorangie Beyond the Cask 2018 surfar vidare på framgångsvågen

Whisky och Bourbon I Glenmorangies senaste samarbete för projektet Beyond the Cask 2018…
17 Aug, 2018

​Brittisk öl-lobbyist lovordar skånska hantverksbryggerier

Whisky och Bourbon James Calder, kommunikationschef på SIBA som representerar oberoende hantverksbryggare i…
11 Sep, 2018

I Fokus: Trimbach - en alsacisk kulturinstitution

Vin Premium Vinproducenter sedan 1626, familjeägt och inne på trettonde generationen. Få…
11 Sep, 2018
Artikelarkivet