Lagra rosé? Tavel från 2013 till 2017

Niklas Jörgensen 16 Jan, 2019
Vin Premium Rosévinets popularitet är på global nivå och sannolikt inte mer en trend utan något som kommit för att stanna. Säkerligen korrelerar detta med att vinstilen idag håller en överlag hög instegskvalitet jämfört med för ett par decennier sedan. Dessutom gör alla vinländer idag rosé även om just Europa står för en majoritet av vinerna. Rosévinet börjar sakta närma sig en tiondel av den samlade världsproduktionen. Men frågan är, behöver vi verkligen ha så bråttom med att dricka upp dem? Kan en rosé vinna på lagring? Vi provar fem årgångar av Les Vignerons de Tavels Les Lauzeraies!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019

Pol Rogers 2012 Blanc de Blancs imponerar stort

Vin Initialt, precis efter skörden så haglade lovorden tätt om 2012.…
14 Feb, 2019

Maten vi slänger mest – produkt för produkt

Mat och Restaurang Willys ska halvera sitt matsvinn till år 2025. En viktig…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet