Lagra rosé? Tavel från 2013 till 2017

Niklas Jörgensen 16 Jan, 2019
Vin Premium Rosévinets popularitet är på global nivå och sannolikt inte mer en trend utan något som kommit för att stanna. Säkerligen korrelerar detta med att vinstilen idag håller en överlag hög instegskvalitet jämfört med för ett par decennier sedan. Dessutom gör alla vinländer idag rosé även om just Europa står för en majoritet av vinerna. Rosévinet börjar sakta närma sig en tiondel av den samlade världsproduktionen. Men frågan är, behöver vi verkligen ha så bråttom med att dricka upp dem? Kan en rosé vinna på lagring? Vi provar fem årgångar av Les Vignerons de Tavels Les Lauzeraies!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Glen Moray Classic Peated - ytterst kvalitativ och välsvarvad whisky

Whisky och Bourbon Glen Moray Classic Peated Single Malt har legat på bourbonfat…
26 Apr, 2019

Årets första frilandsodlade färskpotatis

Mat och Restaurang Årets första frilandsodlade färskpotatis skördades kl 11.00 idag. Potatisodlare Jonas…
25 Apr, 2019

Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019
Artikelarkivet