Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Lakrids by Bülow lanserar: Sommarlakrits – med smak av nostalgi

Lakrids by Bülow lanserar: Sommarlakrits – med smak av nostalgi

av Livets Goda

LAKRIDS BY BÜLOW förhöjer sommarens nöjen med en ny lakritskollektion. Den exklusiva chokladdragerade lakritsen är inspirerad av grundarens jakt på bär i buskar och snår i barndomen.

BÆRRIES lanseras 30 april och kommer i två olika smaker – havtorn och vilda blåbär.
För många av oss är lakrits kanske mer förknippat med kylare årstider, när man unnar sig något extra framför brasan eller efter höstmiddagen. LAKRIDS BY BÜLOW tycker att vi ska unna oss samma härliga känsla året om och har därför skapat en ny sorts lakrits, perfekt för ljusa sommarkvällar och dagar i solen. Att fiska vid sjön, springa barbent genom gräset eller fläta en blomsterkrans i regnbågens alla färger är minnen av sommar för många stora och små barn. Ärliga och äkta upplevelser som LAKRIDS BY BÜLOW har inspirerats av i sin nya kollektion BÆRRIES. Lakritsen är chokladdragerad och kommer i smakerna havtorn och vilda blåbär.

– Med inspiration från barndomens sommar tog vi fram smakerna havtorn och vilda blåbär. När jag växte upp på Bornholm var vi ofta ute och lekte i skogen som barn för att hitta bär. Nu vill vi hylla sommaren och barnet inom oss för att få fler att njuta av gourmetlakrits året om, säger Johan Bülow, grundare till LAKRIDS BY BÜLOW.

BÆRRIES finns till försäljning både på lakridsbybulow.se och i butik den 30 april. Kollektionen kostar från 85 SEK.

RELATERAD LÄSNING