Hem Mat & Restaurang Långsamt grillade Spareribs med ananaskross till läcker rom från Diplomatico

Långsamt grillade Spareribs med ananaskross till läcker rom från Diplomatico

av Livets Goda

Långsamt grillade Spareribs: Diplomático Reserva Exclusiva är en premiumrom som passar perfekt för speciella tillfällen och festliga måltider. Vi kombinerar den med långsamt grillade Spareribs i en ljuvlig kryddblandning där vi sedan penslar köttet med en ananasröra och serveras därtill en läcker mangochutney.

Börja att tillaga ribsen så kan du göra både ananasröran och mangochutneyn medan köttet går klart i ugnen.

Långsamt grillade Spareribs

Ingredienser 2 personer

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Diplomático Reserva Exclusiva
Venezuela, Nr. 356, 700 ml, 569 kr (350 ml, 299 kr), 93 p

Denna rom från Diplomático är såsom många andra av firmans rom: kriminellt god! Rik och komplex doft och smak med förnimmelse av tropikerna, kola, nougat, kakao, diskret vanilj, muscovadosocker och nästan lite örtiga rosmarintoner. Russin, plommon, nötter, och kanderad apelsin fyller på registret och den söta basen har sin fingertoppskänsliga fatkryddighet som skapar konturer, finess och skärpa mitt i det njutningslystna uttrycket. En mognad i sitt öppna och generösa sinne kan även skönjas i form av humidorlagrad cigarr i den andra andningen och där faten ånyo agerar med att ge stringens och en lätt hes ådra med sugande längd. Diplomático Reserva Exclusiva är flytande kärlek.

Långsamt grillade Spareribs & rom i kombination
Diplomático Reserva Exclusiva är en otroligt förtjusande rom som passar mycket bra till mat. Ribsen som är penslade med tropisk frukt och en lätt hetta, möter romens komplexa smaker som ger balans och en silkeslen kontrast. Den naturliga sötman i Diplomático Reserva Exclusiva matchar perfekt med sötman från kryddblandningen och den härliga mangochutneyn. I romens långa avslutning, tillåts alla smakerna från ribsen utvecklas i gommen och dom lämnar tillsammans oss en minnesvärd eftersmak och vi vill genast börja om igen.

RELATERAD LÄSNING