Larsa Foods inleder grillsäsongen med en ny grillost

Livets Goda 22 May, 2019
Mat och Restaurang Efterfrågan på Halloumi och övriga grillostar har ökat markant i samband med de senaste årens vegetarian-trend. På Larsa Foods är man stolta att inför sommarsäsongen bredda dereas ostsortiment och kompletterar med en god klassisk grillost av kvalitet.

Larsa Grillost är tillverkad av 100% komjölk vilket ger en mild och gräddig smak med tydlig sälta. Konsistensen är även något mjukare än Halloumi.

Förbered tillagningen genom att skära Larsas Grillost i centimetertjocka stavar. För den som önskar mindre sälta går det utmärkt att, innan tillagning, skölja osten under rinnande vatten och torka av lätt med hushållspapper.

Larsa Grillost kan antingen grillas eller stekas. Använd gärna både en kombination av olivolja och smör. Vilken tillagningsmetod man än väljer blir resultat bättre med en högre utgångstemperatur i början. 


Krydda på flaska

Mat och Restaurang Bra kryddor kommer inte alltid på burk. Smaksatta oljor är…
22 Aug, 2019

20 nya arbetstillfällen när Sibylla öppnar i Hofors

Mat och Restaurang När Gävlebon Fuad Sadun öppnar sin nya Sibyllarestaurang vid E…
22 Aug, 2019

Hernö High Coast Terroir Gin 2019 kommer med en smak av citrus och sommaräng

Whisky och Bourbon Den 28 augusti sker lanseringen av Hernö High Coast Terroir…
22 Aug, 2019

Klart för Mölnlyckes första Lidl-butik

Mat och Restaurang Lidl bygger ny butik i Mölnlycke, Härryda, som blir den…
22 Aug, 2019

Ekologiska La Luna från Avondale, Sydafrika

Vin Från Jonathan Grieve på Avondale i Sydafrika kommer nu en…
22 Aug, 2019

Cù Bòcan i ny design och två nya smaker

Whisky och Bourbon Den andra september släpps tre (3) nydesignade Cù Bòcan Highland…
22 Aug, 2019

Skördetid i Halland: två månaders matfest

Mat och Restaurang Mellan 17 augusti och 6 oktober bjuder Halland in till…
21 Aug, 2019

Frantzén Group avyttrar The Flying Elk, Corner Club och Gaston

Mat och Restaurang The Flying Elk är krögaren Björn Frantzéns framgångsrika engelskinspirerande gastropub,…
21 Aug, 2019

VM i snus anordnas för första gången

Övrigt För första gången någonsin anordnas Snus-VM, ett internationellt mästerskap där…
21 Aug, 2019

Relax Riesling byter till årgång 2018

Vin Relax Riesling byter till årgången 2018. Relax Riesling kommer från…
21 Aug, 2019

Ny drinkglasserie från Riedel

Mat och Restaurang Riedel var först i världen med att designa vinglas med…
21 Aug, 2019

Tips inför höstens största visningshelg

Övrigt Helgen som kommer förväntas bli höstens största visningshelg. Bostadsvisningarna står…
21 Aug, 2019

Italiensk mat- och vinfestival

Vin En fem dagar lång mat- och vinfestival. Det kan alla…
20 Aug, 2019

Better You lanserar ny serie av ekologiska, handgjorda, kallpressade och eteriska oljor

Övrigt Vårt luktsinne är ett av våra mest kraftfulla men outnyttjade…
20 Aug, 2019

En currysås som ska avskaffa hunger

Mat och Restaurang Systrarna Khanna och Hungerprojektet samarbetar idag i kampen mot fattigdom…
20 Aug, 2019

OLW Naturchips lanserar het nyhet

Övrigt Från och med i dag kommer en helt ny chipssmak…
20 Aug, 2019

Smarta, hållbara nyheter från Sundqvist

Mat och Restaurang I höst lanserar Sundqvist kvalitativa stek- och kokkärl samt vackra…
20 Aug, 2019

Bollinger Vieilles Vignes Françaises åter i Sverige

Vin Bollinger Vieilles Vignes Françaises 2010 har endast producerats i 1…
20 Aug, 2019

Nyhet – fruktig vietnamesisk choklad med kalamondin

Mat och Restaurang I Vietnam kallas frukten kumquat medan de på många andra…
20 Aug, 2019

Hobgoblin hemsöker Systembolaget 2 september

Whisky och Bourbon Hobgoblin Ruby Red Beer lanserades 1983 har bryggts med inspiration…
5 Jul, 2019
Artikelarkivet