Läs en premiumartikel från Livets Goda!

Vin Livets Goda Premium ger dig som tecknat tjänsten tillgång till allt från våra specialbilagor som kan laddas ner digitalt, koll på nyhetslanseringarna på Systembolaget och som vi bevakar, en databas med tusentals referenser du kan söka på och så öppnas inte minst en massa artiklar upp på hemsidan. Till dig som vill veta hur en premiumartikel kan se ut innan du tecknar - vi har öppnat upp en om en producent som just nu är aktuell i Sverige!

Cahors är en fantastisk vinregion men som haft det kämpigt under långa perioder. Nu när vinerna är på en toppnivå så kommer också den välförtjänta respekten men det är likväl en del av Frankrike som för många går under radarn. 

Vi bjöd in en av topparna till redaktionen i vintras, Clos Triguedina, och förra veckan lanserades ett av deras vingårdsviner i små partier på Systembolaget.

Vi har nu låst upp artikeln så att du som är nyfiken på vinet ifråga samt premiumtjänsten kan få en känsla för vad som väntar dig i artikelväg!

Läs artikeln om Clos Triguedina >>> HÄR.

Vill du även se en digital bilaga som du kan ladda ner gratis, ta då gärna en titt på denna.

Premium ger dig som älskar dryckesvärlden tillgång till ett ständigt flöde av uppdateringar från oss på Livets Goda och tjänsten kostar 299 kr/år. Länk finner du >>> HÄR.


Chimay - Anrik trappistöl sedan 1862

Whisky och Bourbon Strax utanför den lilla byn Chimay i södra Belgien hittar…
17 Jun, 2019

Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019
Artikelarkivet