LD Fält gör comeback lagom till jaktsäsongen

Livets Goda 10 Oct, 2019
Övrigt LD:s populära specialutgåva i camouflagemönstrad dosa - LD Fält - gör comeback lagom till att jaktsäsongen börjar komma igång på allvar över hela landet. Ett perfekt alternativ för jägare som inte vill synas i onödan ute i skogen.

Nordic Snus, som tillverkar LD, har tidigare gjort en rad specialutgåvor av sina dosor. I våras gjordes en camo-färgad dosa inför en större militärövning. Inför jaktsäsongen har flera jägare hört av sig och velat se en comeback av den väl maskerade dosan.

– Det har ju gjorts jakt-versioner av snus tidigare, men såvitt vi känner till bara i varningsfärgen istället för just camo. När vi släppte versionen i våras var det många jägare som ville ha dosor till höstens jaktsäsong så vi bestämde oss för att släppa en begränsad upplaga till, säger Marcus Fredriksson, snuschef på Nordic Snus.

Det är LD original, i både vit och original portion, som nu släpps i den begränsade upplagan om 80 000 dosor. Försäljningen kommer att ske hos utvalda återförsäljare samt via nätet.

Tidigare har Nordic Snus gjort specialversioner av LD-dosor samt till sina tobaksfria nikotinportioner Nordic Spirit. Intresset har varit stort hos såväl kunder som handeln för dessa specialutgåvor.

– I slutändan handlar det om att skapa en nyfikenhet kring produkten och variation i vardagen. Oavsett om det gäller att prova en ny snussort eller faktiskt bara få lite ombyte i hur den vanliga dosan ser ut, avslutar Marcus.

LD Fält släpps i handeln den 10 oktober.


Mackmyra kommer att överklaga Patent- och marknadsdomstolens dom kring bildanvändning i sociala medier

Whisky och Bourbon Konsumentombudsmannen (KO) har stämt Mackmyra för användandet av sex bilder…
18 Oct, 2019

Massolino Barolo 2015 i dagens lansering på Systembolaget

Vin 2015 är ett riktigt bra år i Barolo. Vintern kom…
18 Oct, 2019

Brännland Cider släpper Brännland Iscider Belle De Boskoop 2015

Whisky och Bourbon Den 18:e oktober släpps Brännland Iscider Belle De Boskoop 2015…
18 Oct, 2019

Dags för Gin & Tonic-glögg

Whisky och Bourbon Swedish Tonics Gin & Tonic-glögg är en modern tolkning av…
17 Oct, 2019

Gaja Sito Moresco i morgondagens lansering på Systembolaget

Vin Hösten har hittills bjudit på en hel gel godsaker från…
17 Oct, 2019

Skruf nyans Mixpack

Övrigt I somras lanserade Skruf Snus den nya produktserien skruf nyans.…
17 Oct, 2019

Årets Nolia Beer i Umeå lockar med bredare utbud och fler smakupplevelser

Whisky och Bourbon Årets Nolia Beer i Umeå, den fjärde i ordningen, bjuder…
17 Oct, 2019

Ny kycklingburgare och mexikansk comeback på MAX i höst

Mat och Restaurang Under hösten uppdaterar MAX sin meny och Grilled Chicken ersätter…
17 Oct, 2019

In Flames 2019 – nytt försäljningsrekord för High Coast

Whisky och Bourbon Som många av de whiskyintresserade fick erfara, brakade det bara…
17 Oct, 2019

Martin & Servera digitaliserar leveransavisering

Mat och Restaurang I dagarna inleds ett experiment tillsammans med ett 20-tal kunder…
17 Oct, 2019

1 av 4 unga har gjort saker de ångrat när de varit alkoholpåverkade utomlands

Övrigt Unga svenskar, 18-34 år, ser i högre grad än andra…
17 Oct, 2019

Ny Sifo-undersökning: Hållbarhetsfrågorna matköparna prioriterar

Mat och Restaurang Mat med tydlig märkning av råvarans ursprungsland, minskad användning av…
17 Oct, 2019

Japanske Keita Yuge blir Barillas Master of Pasta 2019 vid Pasta World Championship i Paris

Mat och Restaurang Keita Yuge kröntes i fredags kväll till 2019 års Barilla…
16 Oct, 2019

Advanced Master Class 1.1 – ny box om rostning från High Coast

Whisky och Bourbon Värmebehandlingen av faten är mycket betydelsefull för de smaker som…
16 Oct, 2019

Miljövänligt odlad gourmetfisk tas fram i samarbete mellan forskare, kockar och näringsliv

Mat och Restaurang Efterfrågan på fisk och skaldjur ökar stadigt, samtidigt som nära…
16 Oct, 2019

The Glenrothes - Halloween Edition 2019

Whisky och Bourbon Tretton är ett otursnummer för många och något som handlar…
16 Oct, 2019

Paolo Roberto gästar Linas Matkasse

Mat och Restaurang Linas Matkasse blickar söderut och lanserar Passione Italiana – en…
16 Oct, 2019

Resetips: Skotska whiskydestillerier för finsmakaren

Övrigt Att det finns ett stort intresse för whisky bland livsnjutare…
16 Oct, 2019

Restaurangakademien: Nyheter för dig som är i branschen

Mat och Restaurang I våras började Restaurangakademien med inspirationsföreläsningar med intressanta branschprofiler. Höstens…
15 Oct, 2019

Viktigt att kycklingen är svensk och att maten är trygg

Mat och Restaurang Att kycklingen är svensk och att maten är trygg blir…
15 Oct, 2019
Artikelarkivet