Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Leksands knäcke med nytt knäckesnacks

Leksands knäcke med nytt knäckesnacks

av Livets Goda

Leksands Knäckebröd utökar sitt sortiment och välkomnar nu nyheten Tre Kullor Fröknäckesnacks. De krispiga snacksen är bakade för hand helt utan tillsatser och finns i tre spännande smakkombinationer – ramslök och havssalt, dill och havssalt samt lök och surdeg.

De nya Fröknäckesnacksen är ett helt nytt tillskott i Tre Kullor-familjen och för första gången tar tunnknäcket från Leksand plats i snackshyllan. Fröknäckesnacksen är bakade på majs- och vetemjöl, honung, kallpressad rapsolja, frön och kryddor och finns i smakerna ramslök och havssalt, dill och havssalt samt lök och surdeg.

  • Vi gillar att hela tiden experimentera med nya smaker och fortsätta utveckla vårt sortiment, och det är verkligen Tre Kullor Fröknäckesnacks ett kvitto på. Det gör mig lite extra stolt. De goda bitarna passar lika bra på helgens ostbricka som ett gott och hälsosamt snack i vardagen eller som snacks till dippen, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Precis som alla knäcken från Tre Kullor bakas snacksen på klassiskt vis i Leksands Knäckebröds hantverksbageri. Där bakas brödet i en egen del av bageriet där degarna sätts för hand och gräddas på plåtar i konditoriugnar. Fröknäckesnacksen är förpackade i återvunnet papper och har ett fönster av bioplast.

  • Lika mycket som vi hela tiden utmanar oss med nya smaker och kombinationer förvaltar och vidareutvecklar vi vårt hållbarhetsarbete. Med en smart, hållbar förpackning tar vi ytterligare steg framåt, fortsätter Annika.

Varje förpackning Leksands Tre Kullor Fröknäckesnacks innehåller 130 gram, kostar cirka 28:- och finns i butik från och med vecka 7.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING