Lilla Hyttnäs, "årets glögg, utan tvekan!", nu i butik!

Livets Goda 6 Dec, 2018
Vin Från och med igår så hittar man Lilla Hyttnäs i 10 stycken Systembolagsbutiker runtom i landet. Glöggen, som Livets Goda tidigare provat, belönades med 94 poäng och fick den hedersamma utlåtandet "Årets glögg utan tvekan".

"Det är oerhört roligt att vi lyckats kvala in så snabbt från beställningssortimentet till lokalt efterfrågat sortiment. Den fräscha men traditionella smakprofilen med lite lägre sockerhalt verkar uppskattas oerhört mycket av de som provat Lilla Hyttnäs hittills säger Daniel Gyhlénius vVD och Partner i Moestue Sverige. Dessutom är vi stolta över att få stödja Carl Larsson-gården ekonomiskt då släktföreningen inte får några bidrag eller subventioner från staten".

Vinmagasinet Livets Goda säger så här, 
"...en rakt igenom superb glögg!
Det är rakt igenom en alldeles lysande glögg som gör chefredaktör, Anders Enquist, smått lyrisk faktiskt. Den ger vindar om svunna tider men visar även en väg framåt. Hur snyggt är inte det?"

Lilla Hyttnäs är namnet på Carl Larsson-gården i Sundborn och är en traditionellt kryddad starkvinsglögg som är inspirerad av Carl och Karin Larsson. 

Från och med igår så hittar man Lilla Hyttnäs i 10 stycken Systembolagsbutiker, hitta din butik, och den går givetvis enkelt att beställa om den inte finns på hyllan i din butik. 

Vill ni läsa Livet Godas fullständiga recension om glöggen så finner ni den artikeln HÄR


Årets första frilandsodlade färskpotatis

Mat och Restaurang Årets första frilandsodlade färskpotatis skördades kl 11.00 idag. Potatisodlare Jonas…
25 Apr, 2019

Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019
Artikelarkivet