Limiterad lyx – Pontus Frithiof i nytt samarbete

Livets Goda 10 Jun, 2019
Mat och Restaurang Under sommaren är det möjligt för American Express Centurion-medlemmar att ta del av ett nytt lyxigt, limiterat erbjudande med Porsche & American Express Fast Drive by Pontus. För en garanterat stilsäker start på resan erbjuds möjlighet att resa till Arlanda Airport i en Porsche, modell Panamera GTS från den 1 juni till den 31 juli.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof, med den nyöppnade Centurion-loungen på Stockholm Arlanda Airport terminal 5, har initierat ett nytt samarbete med American Express och Porsche Stockholm. Porsche & American Express Fast Drive by Pontus skapar sommarens mest exklusiva färdsätt till Arlanda flygplats för Centurion-medlemmar i Porsche Panamera GTS, som bokas från valfri adress i Storstockholm. Erbjudandet gäller under juni och juli, måndag till fredag klockan 08.00-18.00 och bokas via American Express app.

Jag är mycket glad över att American Express och Porsche också såg möjligheten i att skapa ett exklusivt koncept tillsammans. Under en begränsad tid kommer våra kunder få möjligheten att ta del av både Porsches exklusiva bilar och vårt utbud av service, mat och dryck i loungen innan avgång, säger Pontus Frithiof. 

Den exklusiva Centurion-upplevelsen inleds redan vid upphämtningen i Porsche Panamera GTS – en snabb resa med hög komfort direkt till Fast Track för smidig incheckning. I loungens behagliga miljö, som går i enlighet med Centurion-kortets mattsvarta kulört, finns tid att njuta av à la carte-frukost, lunch eller middag och ett generöst utbud av viner - noga utvalda av loungens skickliga sommelierer.

Porsche Panamera-familjen står för mod och förändring. Panamera GTS är en lyxbil med prestanda som en sportbil, vilket passar den sportige föraren som uppskattar hög komfort.

Det är en fantastisk möjlighet att få synas tillsammans med American Express och Pontus. Genom en ökad tillgänglighet kan fler få möjligheten att uppleva Porsche och få ta del av varumärkets härliga historia, kvalitet och sportighet, säger Andreas Strid, märkeschef Porsche Stockholm.   

– Det är roligt att få erbjuda ett exklusivt paketerat koncept som håller den höga service och kvalitet som våra medlemmar uppskattar. Våra varumärken matchar varandra liksom våra målgrupper och vi ser stor potential till fler unika samarbeten på sikt, säger Fredrik Sauter, Nordic Country Manager American Express.

Porsche & American Express Fast Drive by Pontus:
Måndag – fredag klockan 08.00-18.00 den 1 juni till 31 juli 2019.
Resa bokas via American Express app.

Öppettider på Pontus in the Air och American Express lounger:
Alla dagar i veckan från klockan 05.00 till sista avgång.                                                                                                                                                                
För bokning och menyer Pontus in the Air: http://pontusfrithiof.com/pontus-in-the-air/


Rekordförsäljning av alkoholfri öl i Sverige

Whisky och Bourbon Konsumenttrender och utvecklad bryggteknik gör att allt fler svenska konsumenter…
16 Aug, 2019

Förhandsboka Penfolds Collection hos Winefinder

Vin Den 20/9 kl är det Sverigepremiär för Penfolds Collection 2019.…
16 Aug, 2019

Ca'Marcanda startar igång en höst fylld av Gaja

Vin Lively Wines lanserar 2 viner från Ca’Marcanda, Gajafamiljens egendom i…
14 Aug, 2019

Svenskarnas favoritmat på resan

Mat och Restaurang En ny undersökning från eBeach.se avslöjar svenskars matpreferenser på solsemestern.…
13 Aug, 2019
Artikelarkivet