Hem NyheterVinnyhet Limiterad upplaga till Sverige – Masi Costasera Contemporary Art

Limiterad upplaga till Sverige – Masi Costasera Contemporary Art

av Livets Goda

Vartannat år utser Masi en internationellt berömd konstnär att skapa ett konstverk tillägnad det ikoniska vinet Costasera Amarone. Masi berättar att det var den stämningsfulla miljön i restaurangen Liang She Ye Yan i Shanghai som ledde till att den kinesiska konstnären He Xi fick uppdraget att skapa årets etikett av Costasera Contemporary Art.

He Xi skapar många av sina verk på traditionell kinesisk silkesduk eller rispapper för att förstärka de ljusa, lätta penseldragen av naturens egna rörelser. När He Xi skapade etiketten till Masis Contemporary Art inspirerades han av kärleken, och fjärilen som symboliserar detta fick vara huvudmotiv.

Masis mest ikoniska vin, Costasera Amarone, är en del av projektet ”Costasera Contemporary Art” där man låter de mest prestigefyllda namnen i internationell konst skapa ett originalverk som sedan återges på etiketten. Den nya upplagan är årgången 2001 och finns i en begränsad upplaga om 3000 flaskor, varav Sverige får 100 st. Ett exklusivt erbjudande för livsnjutare och konstintresserade. Flaskorna i Contemporary Art-kollektionen är också internationella samlarobjekt.

Masi Costasera Contemporary Art 2001, 1499 kr.
Flaskan levereras i fin trälåda

Du beställer vinet via Privatimport på Systembolagets hemsida eller i en butik så hjälper de dig. Notera att det tillkommer en administrativ avgift vid privatimport á 250 kr. per beställningstillfälle, oavsett antal flaskor. Guldmedlemmar via VinUnic har kostnadsfri privatimport.
Har du några frågor mailar du till: info@clubvinunic.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING