Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Linas Matkasse och Johan Jureskog i samarbete – lanserar gourmetburgare

Linas Matkasse och Johan Jureskog i samarbete – lanserar gourmetburgare

av Livets Goda

Linas Matkasse: Den populära kocken och krögaren Johan Jureskog har tagit fram fyra unika hamburgare exklusivt för Linas Matkasse som kan beställas med matkassen. Gourmetburgarna består av noggrant utvalda råvaror och speglar Jureskogs passion för kvalitet och smak.

Linas Matkasse

Johan Jureskog är en våra mest uppskattade TV-kockar och krögare med kött och hamburgare som specialitet. Han har varit med i kocklandslaget, vunnit OS i matlagning och redan 2011 introducerade han gourmetburgaren i Sverige på sin välrenommerade Restaurang AG i Stockholm. Exklusivt för Linas Matkasses kunder har han tagit fram fyra gourmetburgare som gästspelar på menyn i juni.

– Vi är otroligt nöjda över samarbetet med Johan Jureskog. Han delar vår värdering om kvalitet och vi ser fram emot att våra kunder ska få uppleva hans unika och smakfulla hamburgare hemma i sina kök, säger Frida Bredin, Marknadschef för Linas Matkasse.

Alla Johan Jureskogs hamburgare består av noggrant utvalda lokala råvaror och toppas med såser från det egna varumärket Johan Jureskog Selection.

– Jag är väldigt glad över samarbetet med Linas Matkasse. Det är roligt att fler får möjlighet att testa mina hamburgare men även upptäcka skillnaden som riktigt bra råvaror gör för smakupplevelsen, säger Johan Jureskog.

Bland Jureskogs rätter finns en lyxig tryffelburgare, en italiensk kycklingburgare, en vegetarisk grillostburgare och en klassisk American burger.

Samarbetet med Johan Jureskog är det senaste i en rad framgångsrika samarbeten. Tidigare har Linas Matkasse skapat omtyckta maträtter med bland andra Zeina Mourtada, Frida Ronge, Filip Poon och Phillipe Cohen.

Alla hamburgare kan beställas på linasmatkasse.se som inloggad kund till och med tisdagen den 20 juni.

RELATERAD LÄSNING