Hem Platsannons Lively Wines AB förstärker – Ekonomiassistent

Lively Wines AB förstärker – Ekonomiassistent

av Livets Goda

Vill du arbeta på ett företag som gör skillnad? Älskar du att arbeta med siffror, ha ordning och reda och samtidigt variation i ditt arbete? Då vill vi ha just dig som kollega!

Lively Wines vill ge upplevelser och smaker utöver det vanliga. Vår mission är att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans. Vi jobbar gärna i team och hjälper varandra att lyckas. Du kommer in i ett företag med stort engagemang. Den tydliga företagskulturen bidrar starkt till trivseln och bygger på delaktighet – att vi tillsammans bygger det företag vi vill jobba på.

ARBETSBESKRIVNING
Rollen som ekonomiassistent är utvecklande, utmanande och lärorik. Du kommer i första hand att arbeta med traditionella uppgifter på en ekonomiavdelning såsom löpande redovisning, hantering av leverantörsreskontra, kundreskontra och periodisering. Men du kommer även att arbeta med diverse administrativa uppgifter företrädesvis tillhörande ekonomiprocesserna. Tjänsten är bred och rolig där du får möjlighet till variation i din vardag med olika typer av arbetsuppgifter. Rutinerna för det löpande arbetet är väl dokumenterade och lätta att följa men ibland behöver vi även din hjälp med frågor/problem som uppstår ”ad hoc”. Du kommer att ha kontakt både med våra leverantörer och kunder för utredning av oklarheter i fakturering.

• Löpande redovisning och periodiseringar
• Hantering av kund- och leverantörsreskontra
• Diverse administrativa uppgifter som företrädesvis tillhörande ekonomiprocesserna
• Rapporterar till VD

Som ekonomiassistent hos oss får du friheten att lägga upp din dag själv vilket innebär att du behöver kunna ta stort eget ansvar. Lively Wines befinner sig i en stark tillväxt och arbetet behöver förändras i takt med det. Du som blir ekonomiassistent kommer därför vara delaktig i utformningen av nya rutiner och processer samt förändring av befintliga. Kundupplevelsen är viktig för oss genom hela kedjan. Som en del av denna kedja strävar ekonomiavdelningen efter en tydlig fakturering och ett bra bemötande om frågor uppstår.

Idag har vi en resurs (internt) inom ekonomi och nyttjar utöver det externa resurser för löpande redovisning, så med dig blir vi ett team! Vi ser flera fördelar i att nu ha egenanställd personal för de arbetsuppgifterna samtidigt som vi ser att behovet växer framgent.

DIN PROFIL
Vi önskar att du har någon ekonomiutbildning från YH eller universitet/högskola och erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

Kunskapskrav:
God datorvana
Officepaketet
Hanterar svenska flytande och engelska i tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
NAV eller Business Central
Fortnox Lön
Lagerbokföring

Vidare ser vi att du:
Är självständig, effektiv och driven
Är nyfiken och modig
Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
Värdesätter att ge god service
Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med trevliga kollegor och god gemenskap. Vi har högt i tak och ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Din placering utgår från vårt kontor vid St. Eriksplan, Stockholm

OM FÖRETAGET
Lively Wines grundades 2014 och bedriver vinimport med både Systembolaget och ett antal av Sveriges bästa restauranger som kunder. Lively Wines verkar i en bransch med snabbrörliga produkter och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och högt tempo i en internationell miljö. I portföljen finns flera starka varumärken som Billecart-Salmon, Maisons & Domaines Henriot, M. Chapoutier, Gaja m.fl.
Tjänsten är en heltidsanställning med start 2022-01-01 och sista ansökningsdagen är 2021-12-01.
Välkommen med din ansökan, intervjuer görs löpande! För frågor om tjänsten kontakta: fredrik.bengtsson@livelywines.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING