Hem NyheterVinnyhet Lively Wines AB förstärker – Logistiker

Lively Wines AB förstärker – Logistiker

av Livets Goda

Vill du arbeta på ett företag som gör skillnad? Har du ett strukturerat arbetssätt, är analytisk, noggrann, resultat – och affärsorienterad? Har du en förmåga att se helheten samt blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov? Då vill vi ha just dig som kollega!

Lively Wines vill ge upplevelser och smaker utöver det vanliga. Vår mission är att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans. Vi jobbar gärna i team och hjälper varandra att lyckas. Du kommer in i ett företag med stort engagemang. Den tydliga företagskulturen bidrar starkt till trivseln och bygger på delaktighet – att vi tillsammans bygger det företag vi vill jobba på.
ARBETSBESKRIVNING
Jobbet som logistiker innebär att man har ett övergripande ansvar för logistikfunktionen. Hos oss på Lively Wines är du ansvarig för att koordinera och säkerställa att varuflödet fungerar korrekt. Du har nära samarbete och daglig kontakt med företagets kunder, distributörer samt producenter som finns runt om i världen. Du övervakar försäljningen, skapar prognoser och lägger ordrar samt ser över lageromsättningen och lagerhållning. Vidare hanterar du även administrationen kring produkter, import, export, order och leverans. Du är ansvarig för att kontrollera alkohol- och tullskatter, boka transporter och säkerställa leverans från producent till lager.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
• Vara ansvarig för bolagets totala varuförsörjning
• Orderläggning och uppföljning leveranser
• Tät dialog med vår 3PL-partner och våra producenter
• Kontroll av logistikkostnader

Som logistiker hos oss får du friheten att lägga upp din dag själv vilket innebär att du behöver kunna ta stort eget ansvar. Lively Wines befinner sig i en stark tillväxt och arbetet behöver förändras i takt med det. Detta är en nyckelroll där du samverkar med alla delar i företaget så att vara smidig och lyhörd är essentiellt.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en eftergymnasialutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet av att jobba med logistik inom FMCG och främst med dryckes- och alkoholbranschen.

Kunskapskrav:
God datorvana
Officepaketet, främst Excel
Hantera svenska flytande och engelska i tal och skrift
Meriterande erfarenheter:
Erfarenhet av arbete inom alkohol- och punktskatter
Dynamics NAV eller Business Central
Bokföring och lagerbokföring

Kvalifikationer:
Är självständig, effektiv och driven
Är nyfiken och modig
Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
Värdesätter att ge god service

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med trevliga kollegor och god gemenskap. Vi har högt i tak och ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Din placering utgår från vårt kontor vid St. Eriksplan, Stockholm

OM FÖRETAGET
Lively Wines grundades 2014 och bedriver vinimport med både Systembolaget och ett antal av Sveriges bästa restauranger som kunder. Lively Wines verkar i en bransch med snabbrörliga produkter och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och högt tempo i en internationell miljö. I portföljen finns flera starka varumärken som Billecart-Salmon, Champagne Henriot, M. Chapoutier, Gaja m.fl.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2023-11-01 (eller snarast möjligt) och sista ansökningsdagen är 2023-09-15.
Välkommen med din ansökan, intervjuer görs löpande!

För frågor om tjänsten kontakta: fredrik.bengtsson@livelywines.se

RELATERAD LÄSNING