Hem Platsannons Lively Wines förstärker – Produktchef Vin

Lively Wines förstärker – Produktchef Vin

av Livets Goda

Letar du efter en ny utmaning och är intresserad av att utveckla nya och befintliga produkter och varumärken i vår vinportfölj? Då är du kanske personen som vi vill anställa till vårt team!

Arbetsbeskrivning

Lively Wines AB är en vinimportör i stark expansion och vi vill nu utöka vårt team med en produktchef som skall ingå i vår inköpsavdelning. Vi söker efter dig som är affärsdriven, är nyfiken och självgående och som trivs i en miljö där du kan påverka framtida resultat och affärer. I denna roll kommer du att ansvara för produkter och huvudmän inom Lively Wines vinportfölj genom marknadsplaner, budget och uppföljning. Vårt kontor i centrala Stockholm blir din bas men resor ingår givetvis i tjänsten.

Din profil

Du bör kunna utrycka dig obehindrat i både tal och skrift på engelska och svenska. Ett ytterligare språk är ett plus. Som person är du van att arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och kan hantera flera projekt samtidigt. Du drivs av att utveckla och effektivisera affären. För att axla rollen behöver du vara strukturerad, vara bekväm i och kunna prioritera i ditt arbete. Du bör vara en van användare av M/S Office (Excel & Powerpoint). Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en god känsla för detaljer. Du bör vara kommunikativ och bekväm med att skapa goda relationer både externt och internt. Vi ser gärna att du har arbetat tidigare i dryckesbranschen.

Du kommer till ett gäng ambitiösa personer i olika åldrar, med stark och nyfiken drivkraft och som gillar att komma med idéer och initiativ. Att kunna jobba självständigt med stort eget ansvar är viktigt. Men teamet är viktigast och att samarbeta och hjälpa varandra i det dagliga jobbet är en självklarhet.

Om företaget

Lively Wines grundades 2014 och bedriver vinimport med både Systembolaget och ett antal av Sveriges bästa restauranger som kunder. Lively Wines verkar i en bransch med snabbrörliga produkter och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och högt tempo i en internationell miljö. I portföljen finns flera starka varumärken som Billecart-Salmon, Chapoutier, Gaja m.fl.

Tjänsten är en heltidsanställning med start 2021-10-01 och sista ansökningsdagen är 2020-08-15.

Välkommen med din ansökan, intervjuer görs löpande! För frågor om tjänsten kontakta: fredrik.bengtsson@livelywines.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING