Hem Platsannons Lively Wines förstärker – vinsäljare i Stockholm

Lively Wines förstärker – vinsäljare i Stockholm

av Livets Goda

Drivs du av försäljning genom att bygga och utveckla relationer? Älskar du vin och gastronomi och att ha ett fantastisk vinsortiment som verktygslåda? Tycker du om att använda din sociala och kreativa förmåga? Vill du ingå i ett dynamiskt försäljningsteam i ett av landets snabbast växande vinbolag?

Lively Wines AB är en vinimportör i stark expansion och vill utöka vårt team genom att anställa en restaurangsäljare, stationerad i Stockholm, för att utöka vår försäljningsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Som vinsäljare på Lively Wines är ditt uppdrag att utveckla kundrelationer och affärer genom att bearbeta nya och befintliga kunder. Genom att ingå i vårt säljteam blir du en viktig kugge att befästa Lively Wines som en av de ledande vinleverantörena på den svenska dryckesmarknaden.

Tjänsten utgår från Lively Wines kontor med Stockholm med omnejd som arbetsfält. Vissa resor inom landet kan förekomma.

Din profil
Vi tror att du drivs av ett stort engagemang och lojalitet för dina kunder men även för företagets varumärke. Vi ser att du är duktig på att jobba i tät dialog med dina kollegor. Du bör kunna utrycka dig obehindrat i både tal och skrift på engelska och svenska. Du är strukturerad och arbetar proaktivt. Ett giltigt B-körkort är ett måste. Du bör vara en van användare av M/S Office (Excel & Powerpoint).

Om företaget
Lively Wines grundades 2014 och bedriver vinimport med både Systembolaget och ett antal av Sveriges bästa restauranger som kunder. Lively Wines verkar i en bransch med snabbrörliga produkter och verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och högt tempo i en internationell miljö. I portföljen finns flera starka varumärken som Billecart-Salmon, Chapoutier, Gaja m.fl.

Tjänsten är en heltidsanställning med start 2021-01-11 och sista ansökningsdagen är 2020-12-04.
Välkommen med din ansökan, intervjuer görs löpande!

För frågor om tjänsten kontakta: fredrik.bengtsson@livelywines.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING