Hem Vinvärlden Livets Goda #142 – ute nu!

Livets Goda #142 – ute nu!

av Livets Goda

Sommarläsningen är här, det senaste numret av Livets Goda och det 142:a i ordningen. Ett vinmagasin som för övrigt fyller 20 år i år!

Förkovra dig i Bordeaux och årgång 2019 där viner från i stort sett samtliga appellationer provats, läs om Sydafrikansk vinhistoria och fram till idag signerad en av Sveriges främsta kännare av landet, bekanta dig med en stor personlighet från Österrike och regionen Carnuntum – Dorli Muhr. Dom Pérignon och Bollinger finns också med i innehållet liksom en genomgång av Chapoutiers fantastiska Sélections Parcellaires årgång 2017. En sväng till Washington State hanns det också med innan lock down, för att hälsa på vinpersonligheten Charles Smith. Chefredaktören sätter sig även ner i redaktionsbaren med rapparen Petter och provar och diskuterar vinerna från fina portugisiska Sandra Tavares da Silva. 15 roséfavoriter finner du också liksom krönikor, recept och inte minst intrycken från besök på Frantzén. Mycket nöje där ute och njut av sommaren!

Tidningen kommer landa i brevlådan hos dig som är prenumerant i dagarna. Inte prenumerant än? Teckna din prenumeration direkt HÄR.

Du kan också köpa tidningen digitalt som lösnummer, vilket du gör direkt HÄR.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING