Hem Vinvärlden Livets Goda, det 127:e i ordningen, har landat

Livets Goda, det 127:e i ordningen, har landat

av Livets Goda

Mer Frankrike blir det i form av Bordeaux! Vi har valt ut 30 intressanta viner från en primeur-kampanjen och årgång 2017, Andreas Larssson listar sina favoriter från regionen i år, vi bedömer Bordeaux för under 400,- som är tillgängligt här hemma och så har chefredaktörn’ korkat upp två Cheval Blanc med 33 års åldersdifferens.

Ulrika har i en fin intervju pratat med Jean-François Clouet från Champagne och så har vi tagit oss ner till iberiska halvön för lite korksnack med världens största korkproducent, Corticeira Amorim. En tur till Nya Zealand hinner vi också med – Anders artikel om Domaine Rewa visar på viner av högsta klass från andra sidan jordklotet. Och så avslutar vi såklart sött med vin för helgon, Vin Santo.

Utöver det så blir det receptinspiration och krönikor från Anders, Andreas och Niklas.

Vill du köpa #127 digitalt (69 kr) så klickar du blott >>> HÄR. Tidskriften är väldigt lättläst i digitalt format och perfekt för dig som föredrar att läsa på plattan eller datorn. Om du är sugen på en prenumeration på Sveriges främsta kvalitetsvinskrift så kan det ordnas antingen då digitalt eller i tryckt form. Du finner alternativen >>> HÄR.

Tack för att du stödjer kvalitet och läser oss! Nu fortsätter jobbet med årets sista Livets Goda som kommer ut i december. En tidning som även den blir fullspäckad med artiklar som går på djupet!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING