Hem Vinvärlden Livets Goda – Sveriges Vin & Matmagasin No.1. Följ oss du med!

Livets Goda – Sveriges Vin & Matmagasin No.1. Följ oss du med!

av Livets Goda

Är du precis som oss och bara älskar mat och dryck, låter nyfikenheten och upptäckarlusten styra? Då kanske vår premiumtjänst kan vara något för dig. Priset – 19 kr/mån eller 190 kr/år (en tjänst som vi inte förnyar automatiskt) hoppas vi att du tycker är sympatiskt – och du som medlem får då tillgång till en hel del extra läsning. Via appen/hemsidan och premiumtjänsten kan du nämligen logga in och få hela vårt vinotek med tusentals viner i telefonen. Plus våra intryck av nyhetssläppen på Systembolaget, ladda ner en massa specialbilagor om allt från Brunello di Montalcino, lageröl till Vinho Verde, djupgående artiklar om dryck och givetvis en hel del annat. Teckna Premium gör du >>> HÄR.

Vår senaste bilaga

Utan premium får du såklart tillgång till våra många öppna artiklar och nyheter i stort som uppdateras dagligen på livetsgoda.se eller appen. Du får även vårt kalendarium där du lätt kan följa vad som händer på evenemangsfronten och vart olika provningar sker. Livets Goda-appen fungerar för alla som har iOS (Iphone och Ipad) och kan laddas ner från App Store. Android är i övervägande, hav tålamod där.

Utöver app och hemsida så finns vi på Instagram och på Facebook där vi också uppdaterar och håller materialet ständigt flödande. Härligt om du vill hänga med oss där också!

Senaste numret av Whisky & Bourbon, det 40:e i ordningen, gick ut förra veckan

Vill du prenumerera på antingen Livets Goda (nästa nummer trycks om en vecka) eller vårt Whisky & Bourbon-magasin (som även håller ett öga på ölfronten & annan premiumsprit), digitalt eller som papperstidningså kan du teckna din prenumeration >>> HÄR. Och för dig som älskar att äta ute – håll utkik efter vår mat- och dryckesbibel Topp20 där årets utgåva var den femte i ordningen. Vi lotsar dig verkligen genom Sveriges bästa restauranger på ett personligt vis.

Årets restaurangguide – 2018

Tack för att du är eller vill bli en del av vår värld och läser det vi producerar. Vid det här laget har vi ju faktiskt varit med som tidskrift i ganska många år – tack vare er!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING