Livets Goda Premium - För dig som vill vara uppdaterad

Livets Goda 10 Jan, 2019
Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och vill hålla dig uppdaterad med det senaste? Fler och fler dryckesintresserade läsare väljer att gå med i Livets Godas premiumtjänst för att få inspiration, god läsning och information om det senaste i dryckesvärlden.

Med vår digitala premiumprenumeration får du alltid koll på det som är aktuellt. Du kan läsa alla våra artiklar, nyhetsprovningar, djuplodade reportage och specialtidningar varje dag, säger Anders Enquist, chefredaktör Livets Goda.

Många av våra artiklar är fortfarande gratis på sajten, men vill du ta del av hela utbudet från Sveriges främsta och kanske mest passionerade dryckesälskare, kan det vara läge att prova vår premiumtjänst. En månad kostar 49 kr, eller så kan du teckna ett helår för 299 kr. När du tecknar helår så sparar du med andra ord 289 kr (!) jämfört med månadsbetalning.

Via hemsidan så får du som Premiummedlem;
⦁  Tillgång till över 15,000 provade drycker i Vinoteket som kontinuerligt uppdateras

⦁ Du får kontinuerligt våra bedömningar av nyheter på Systembolaget samt utvalda viner från Winefinder i en digital nyhetsbilaga, innan dryckerna lanseras i butik

⦁ Du får specialbilagor med olika teman från Livets Goda och Whisky & Bourbon

⦁ Du får djupgående artiklar om drycker, vinregioner och producenter.

Vi guidar dig helt enkelt till vad som är hett just nu samtidigt som vi aldrig släpper blicken från klassiker.

Är du precis som oss och bara älskar mat och dryck, låter nyfikenheten och upptäckarlusten styra? Då lär du uppskatta Livets Goda samt vår premiumtjänst!

Så skapar du ditt Premiumkonto
För att bli Premiummedlem så behöver du först registrera ett konto på livetsgoda.se, vilket du gör HÄR. När detta är gjort så går du in på din användarprofil där du smidigt uppgraderar ditt konto till Premium, antingen för en månad eller ett helår. 

Betalningen över hemsidan är helt säker och SSL-certifierad och är inget som du behöver känna oro inför.

Välkommen som prenumerant!

Ett urval av de senaste specialtidningar för Premiummedlemmar

Eric Gadd - Artisten, Vinet & Musiken
Möt Eric Gadd under en afton på Livets Godas redaktion. En afton fylld med vin, musik och massor med prat om livet.
Ladda ner ditt exemplar här >>

Vinet & Maten Nyårsafton
54 Recept med matchande drycker till festmiddagen! 
Ladda ner ditt exemplar här >>

Nyårsbilagan 2018/19
Vi älskar Champagne och poppar gärna en flaska i tid och otid utan att ha något annat i tanken än bara njutning. Men nu är den stundande högtiden intimt länkad med drycken som vi ändå tycker du ska dricka mer ofta och därför har vi satt oss ner i redaktionsbaren och provat en härlig mängd bubbel. Mycket håller hög klass och en del är till och med gåshudsframkallande bra!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Special: Då&Nu
Då & Nu. Ett stående inslag i Livets Goda, interaktionen mellan chefredaktör Enquist och herr Larsson vid pennan, när det provas två viner från samma producent men med markerad åldersskillnad. 
Ladda ner ditt exemplar här >>

Special: Lageröl
87 provade öl!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Roséguiden 2018
2018 års stora Roséguide!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Vinet&Maten Sommar 2018
Ladda ner ditt exemplar här >>

 


Roodeberg Vision - årets blending-tävling!

Vin Den 9 september är det dags för årets blending-tävling! Handplockade…
25 Jun, 2019

Nu öppnar Göteborgs första viltrestaurang

Mat och Restaurang Från 30 augusti kan man njuta av mat från skog,…
25 Jun, 2019

Robin från Färna Herrgård till final i Årets Ekokock 2019

Mat och Restaurang Glädjen är stor på Färna Herrgård i Västmanland. En av…
25 Jun, 2019

En god öl att förgylla sommaren med

Whisky och Bourbon Inför sommarens alla varma och goda stunder så tipsar vi…
25 Jun, 2019

Brooklyn Brewery etablerar sig i dagligvaruhandeln – två nya öl på hyllorna

Whisky och Bourbon Brooklyn Brewery presenterar nu två nyheter i dagligvaruhandeln – alkoholfria…
25 Jun, 2019

Sheraton Stockholm har minskat sitt koldioxidutstsläpp med 540 ton genom egen produktion av buteljerat vatten

Mat och Restaurang Redan 2011 installerade Sheraton Stockholm som första hotell i världen…
25 Jun, 2019

Axfoods kedjor slutar sälja engångsgrillar

Mat och Restaurang Axfood har beslutat att fasa ut engångsgrillar ur sortimentet. Beslutet…
25 Jun, 2019

Ny krogsatsning inne i Stora Saluhallen i Göteborg

Mat och Restaurang På plats 13 inne i Stora Saluhallen i Göteborg öppnar…
24 Jun, 2019

Taco Bar öppnar i Sandviken

Mat och Restaurang Taco Bar fortsätter att expandera och öppnar ny restaurang i…
24 Jun, 2019

De kan vinna titeln Årets Konditor 2019

Mat och Restaurang Uttagningen till finalen av Årets Konditor 2019 är avgjord och…
24 Jun, 2019

Chateau Musar 2012

Vin I juli kommer Chateau Musar med en ny, exklusiv årgång…
24 Jun, 2019

Polarbröds Margareta Jonsson tilldelades H.M. Konungens medalj

Mat och Restaurang Margareta Jonsson hedrades för sina betydande insatser inom svenskt näringsliv…
24 Jun, 2019

Mat.se först med klimatsmarta sökningar

Mat och Restaurang Nästan 30 procent av kunderna säger ja till att bli…
24 Jun, 2019

Gordon's Pink öppnar upp sommarkiosk i sommar

Whisky och Bourbon Den här sommaren kommer Gordon’s Pink ge sig ut på…
24 Jun, 2019

Läraren Jimmy Wollberg – en av tre göteborgare som kan vinna Årets konditor

Mat och Restaurang Tre av fem finalister i Årets konditor 2019 är från…
24 Jun, 2019

Bastard Burgers till Väsby

Mat och Restaurang Norrland förstärker Norrort. Streetfoodkedjan Bastard Burgers öppnar i Väsby Centrum.…
24 Jun, 2019

Scandic gör hållbara cocktails av matsvinn från hotellfrukosten

Mat och Restaurang Scandic har länge legat i framkant inom hotell- och besöksnäringen…
24 Jun, 2019

De bästa matfestivalerna i Europa 2019

Övrigt Mat är ett internationellt språk som inte bara har kraften…
20 Jun, 2019

Nespresso lanserar nytt iskaffe för kolsyrat vatten

Mat och Restaurang Lagom till högsommarvärmen lanserar Nespresso två nya iskaffe, framtagna med…
20 Jun, 2019

5 klassiska drycker man aldrig ser på ett casino

Övrigt Vi det här laget vet de flesta vad man kan…
20 Jun, 2019
Artikelarkivet