Livets Goda Premium - Vad som ingår

Livets Goda 3 Jan, 2019
Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess andra slag, och vill hålla dig uppdaterad med det senaste? Fler och fler dryckesintresserade läsare väljer att gå med i Livets Godas premiumtjänst.

Med vår digitala premiumprenumeration får du alltid koll på det som är aktuellt. Du kan läsa alla våra artiklar, nyhetsprovningar, djuplodade reportage och specialtidningar varje dag, säger Anders Enquist, chefredaktör Livets Goda.

Många av våra artiklar är fortfarande gratis på sajten, men vill du ta del av hela utbudet från Sveriges främsta och kanske mest passionerade dryckesälskare, kan det vara läge att prova vår premiumtjänst. En månad kostar 49 kr, eller så kan du teckna ett helår för 299 kr. När du tecknar helår så sparar du med andra ord 289 kr (!) jämfört med månadsbetalning.

Via hemsidan så får du som Premiummedlem;
⦁  Tillgång till över 15,000 provade drycker i Vinoteket som kontinuerligt uppdateras

⦁ Du får kontinuerligt våra bedömningar av nyheter på Systembolaget samt utvalda viner från Winefinder i en digital nyhetsbilaga, innan dryckerna lanseras i butik

⦁ Du får specialbilagor med olika teman från Livets Goda och Whisky & Bourbon

⦁ Du får djupgående artiklar om drycker, vinregioner och producenter.

Vi guidar dig helt enkelt till vad som är hett just nu samtidigt som vi aldrig släpper blicken från klassiker.

Är du precis som oss och bara älskar mat och dryck, låter nyfikenheten och upptäckarlusten styra? Då lär du uppskatta Livets Goda samt vår premiumtjänst!

Så skapar du ditt Premiumkonto
För att bli Premiummedlem så behöver du först registrera ett konto på livetsgoda.se, vilket du gör HÄR. När detta är gjort så går du in på din användarprofil där du smidigt uppgraderar ditt konto till Premium, antingen för en månad eller ett helår. 

Betalningen över hemsidan är helt säker och SSL-certifierad och är inget som du behöver känna oro inför.

Välkommen som prenumerant!

Ett urval av de senaste specialtidningar för Premiummedlemmar

Whisky & Bourbon: En Specialutgåva om Old Pulteney och anCnoc
Ladda ner ditt exemplar här >>>

Eric Gadd - Artisten, Vinet & Musiken
Möt Eric Gadd under en afton på Livets Godas redaktion. En afton fylld med vin, musik och massor med prat om livet.
Ladda ner ditt exemplar här >>

Vinet & Maten Nyårsafton
54 Recept med matchande drycker till festmiddagen! 
Ladda ner ditt exemplar här >>

Nyårsbilagan 2018/19
Vi älskar Champagne och poppar gärna en flaska i tid och otid utan att ha något annat i tanken än bara njutning. Men nu är den stundande högtiden intimt länkad med drycken som vi ändå tycker du ska dricka mer ofta och därför har vi satt oss ner i redaktionsbaren och provat en härlig mängd bubbel. Mycket håller hög klass och en del är till och med gåshudsframkallande bra!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Special: Då&Nu
Då & Nu. Ett stående inslag i Livets Goda, interaktionen mellan chefredaktör Enquist och herr Larsson vid pennan, när det provas två viner från samma producent men med markerad åldersskillnad. 
Ladda ner ditt exemplar här >>

Special: Lageröl
87 provade öl!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Roséguiden 2018
2018 års stora Roséguide!
Ladda ner ditt exemplar här >>

Vinet&Maten Sommar 2018
Ladda ner ditt exemplar här >>

 


Den bästa maten för padel

Övrigt Padel, eller padeltennis, är den nya sporten som tagit hela…
14 Jun, 2019

Sommarens cigarrpaket

Whisky och Bourbon Plötsligt är det nära midsommar och då gäller det att…
14 Jun, 2019

Årslagrat älggräsbrännvin

Whisky och Bourbon Spirae är ett ekologiskt svenskt brännvin kryddat med älggräs. Gjort…
13 Jun, 2019

Mackmyra lanserar Moment Skogshallon

Whisky och Bourbon Mackmyra lanserar en whisky med somriga smaker i den limiterade…
13 Jun, 2019

Sommarens fräschaste sallad

Mat och Restaurang Mattrender kommer och går, men Medelhavsmaten består. Smaken är givetvis…
13 Jun, 2019

Löfbergs börjar använda återvunnen PET

Övrigt Kafferosteriet Löfbergs börjar använda återvunnen PET i sina flaskor för…
13 Jun, 2019

Nu lanseras Big Mac Bacon i Sverige

Mat och Restaurang Nu kommer Big Mac Bacon till Sverige. Den ikoniska hamburgaren…
13 Jun, 2019

Radisson Blu Royal Viking Hotel – en designdröm efter totalrenovering

Mat och Restaurang Radisson Blu Royal Viking står nu klart efter en totalrenovering…
12 Jun, 2019

Turesgruppen öppnar Regeringsgatan 21 – en ny matdestination i Gallerian

Mat och Restaurang Gallerian utökar sitt kulinariska utbud med en ny restaurang –…
12 Jun, 2019

Kavli väljer Falköpings Mejeri som ny mejeriproducent

Mat och Restaurang Kavli tecknar ett 10-årigt avtal med Falköpings Mejeri och säkrar…
12 Jun, 2019

90-åring får ny kostym

Mat och Restaurang När Falksalt uppdaterar med nytt utseende är historia lika viktig…
12 Jun, 2019

Ny undersökning visar: Det vill svenskarna ha med sig på flyget

Övrigt En flygresa upplevs ofta som starten på semesterresan, och om…
12 Jun, 2019

Whispering Angel Magnum och Rock Angel rosé från Château D’ Esclans

Vin Whispering Angel Magnum och Rock Angel rosé från Château D’…
11 Jun, 2019

Kikärtskakor från Friggs - en innovation i butikshyllan

Mat och Restaurang Kikärtan har tagit Sverige med storm de senaste åren, med…
11 Jun, 2019

Löfbergs möter framtiden på The Lobby

Mat och Restaurang Kafferosteriet Löfbergs vill lära sig mer om hur kaffeupplevelsen kan…
11 Jun, 2019

Idag släpps det viner från Raats Family Wines och Pieropan

Vin Idag den 11 juni släpps det några kvalitativa viner från…
11 Jun, 2019

Limited Edition från Maldon havssalt

Mat och Restaurang Maldon havssalt lanserar för första gången på den svenska marknaden…
11 Jun, 2019

När förpackningarna tappat musten återvinns allt fler

Övrigt Livsmedelsförpackningar har en viktig roll för ett hållbart livsmedelssystem. Svenskarnas…
11 Jun, 2019

Så mycket skräp städades upp under Det Goda Vårstädet

Övrigt Hur mycket skräp samlades in? Vad var det konstigaste fyndet?…
11 Jun, 2019
Artikelarkivet