Livets Goda - Sveriges Vin & Matmagasin No.1. Följ oss du med!

Övrigt Vi har en app! Den är gratis, enkel att använda, tar inte mycket plats på telefonen och så underlättar den när du står där i dryckesbutiken och inte vet vad du ska välja. Men Livets Goda är så mycket mer än så - det är en tidskrift, fysisk som digital, en hemsida, en Facebooksida, Instagram, Topp20 och en Whisky & Bourbon-tidskrift. Din guide till de bästa dryckerna helt enkelt.

Senaste numret av Livets Goda, det 125:e i ordningen

Är du precis som oss och bara älskar mat och dryck, låter nyfikenheten och upptäckarlusten styra? Då kanske vår premiumtjänst kan vara något för dig. Priset - 19 kr/mån eller 190 kr/år (en tjänst som vi inte förnyar automatiskt) tycker vi är sympatiskt och du som läsare får då tillgång till en hel del extra läsning. Via appen/hemsidan och premiumtjänsten kan du nämligen logga in och få hela vårt vinotek med tusentals viner i telefonen. Plus våra intryck av nyhetssläppen på Systembolaget, bilagor, djupgående artiklar om dryck och givetvis en hel del annat.

Teckna Premium gör du här.

Våra senaste specialbilagor, mat- & dryckeskombi nationer samt nyhetsbilaga

Utan premium får du såklart tillgång till våra många öppna artiklar och nyheter i stort som uppdateras dagligen på livetsgoda.se eller appen. Livets Goda-appen fungerar för alla som har iOS (Iphone och Ipad) och kan laddas ner från App Store. Android är i övervägande, hav tålamod där.

Utöver app och hemsida så finns vi på Instagram och på Facebook där vi också uppdaterar och håller materialet ständigt flödande.

Senaste numret av Whisky & Bourbon, det 39:e i ordningen

Vill du prenumerera på antingen Livets Goda eller vårt Whisky & Bourbon-magasin, digitalt eller som papperstidningså kan du teckna din prenumeration här. Och för dig som älskar att äta ute - håll utkik efter vår mat- och dryckesbibel Topp20 där årets utgåva var den femte i ordningen. Vi lotsar dig verkligen genom Sveriges bästa restauranger på ett personligt vis.

Årets restaurangguide - 2018 

Tack för att du är eller vill bli en del av vår värld och läser det vi producerar. Vid det här laget har vi ju faktiskt varit med som tidskrift i ganska många år - tack vare er!


Öppet hus, provningar och rundturer – det här händer nära dig under Ölets Dag

Whisky och Bourbon Onsdagen den 17 juli går årets upplaga av Ölets Dag…
17 Jul, 2019
Artikelarkivet