Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Lönneberga lanserar kycklingmedvurst

Lönneberga lanserar kycklingmedvurst

av Christoffer Enquist

Allt fler väljer kyckling när de handlar och Lönneberga fortsätter sin satsning på goda och lättanvända kycklingprodukter för dagens alla måltider. Nu lanseras ett nytt pålägg som inte finns i påläggshyllan sedan tidigare – Lönneberga Kycklingmedvurst.

– Kyckling är ett gott, hälsosamt och klimatsmart val. Nu utökar vi vårt kycklingerbjudande inom pålägg med en innovativ och riktigt god kycklingmedvurst med potential att bli en riktig storfavorit, säger Johanna Nathhorst, Brand Manager Lönneberga.

Lönneberga Kycklingmedvurst
En kycklingversion av den klassiska storfavoriten för mackan. Lönneberga Kycklingmedvurst är gjort av svensk kycklingråvara och återfinns i påläggsdisken. Alla kycklingprodukter från Lönneberga är 100% svensk kyckling från Blekinge med omnejd, märkta med den ”gula pippin” från Svensk Fågel.

– Efterfrågan på kycklingprodukter ökar och vi är jättestolta över att ha fått till den karaktäristiska rökta smaken och perfekta syrligheten en medvurst ska ha, dessutom med 100% svensk kycklingråvara. Den är ett fint komplement till vårt breda påläggssortiment och del av vår vidare satsning inom kyckling, säger Johanna Nathhorst, Brand Manager Lönneberga.

NYHETEN
Lönneberga Kycklingmedvurst lanseras vecka 11 2022. Cirkapris: 27,90 kr/förpackning
á 120g. Förpackad i den klassiska plånboksförpackningen.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING