Lördagsinspiration - Cassoulet med spanska korvar, lamm och kyckling

Livets Goda 8 Apr, 2019
Mat och Restaurang Premium Ljuvlig gryta som går att ändra efter säsong och tillgång i affären. Grunden härstammar från Sydfrankrike men förekommer precis lika ofta kring Barcelona och Priorat. Går att byta kycklingen mot ankan, lammet mot nöt och karré mot vildsvin eller liknande. Även bönorna går att variera men vi gillar verkligen känslan med de stora vita bönorna. Börja med köttgrytan som ska puttra ett tag, under tiden tar du hand om bönorna.

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019

Sundqvist inspirerar med uppdukad påskbuffé

Mat och Restaurang Påsken närmar sig med stormsteg! Har du bestämt vad du…
17 Apr, 2019

100 poäng till ett sydafrikanskt vin

Vin För första gången någonsin tilldelas ett sydafrikanskt vin 100 poäng.…
16 Apr, 2019
Artikelarkivet