Lördagsinspiration: Cornflakespanerade kycklingbröst, sotat vitkål och färsk svensk majs

Livets Goda 6 Sep, 2019
Mat och Restaurang Premium Höstens primörer gör sin entré och bland våra favoriter hör onekligen vitkålshuvudet som kan varieras i oändlighet. Här klyftar vi den, sotar i panna innan den får gå varm i ugnen med god olivolja och så slutligen då pricken över i:et när färskriven parmesan strös över. Fantastiskt gott och när det får sällskap av smörslungad svensk majs och det kanske godaste kycklingbröst du någonsin ätit, ja då tror man knappast det kan bli bättre. Men se, Charles Smith dyker upp med en ny årgång av Substance Cabernet Sauvignon och fulländar måltiden!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Rockys återkomst: Sveriges mest öldrickande hund är tillbaka - med en Pilsner Urquell i handen

Whisky och Bourbon Pilsner Urquell fortsätter samarbeta med äkta original och näst på…
16 Sep, 2019

Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

Mat och Restaurang Nya Lidingö Stadshus får nu ett förstklassigt restaurangtillskott när krögaren…
16 Sep, 2019

Ulrika Brydling tilldelas Karin Franssons mentorpris 2019

Mat och Restaurang Ulrika Brydling har tilldelats Karin Franssons mentorpris 2019. Priset syftar…
16 Sep, 2019

Zero Waste Ale – En bröl är Scandics senaste hållbarhetslansering

Whisky och Bourbon Nu når Scandics nästa hållbarhetssatsning svenska ölfantaster. Den 16 september…
16 Sep, 2019
Artikelarkivet