Hem Nyheter Lundgrens nya tobaksfria

Lundgrens nya tobaksfria

av Livets Goda

Lundgrens nya tobaksfria : En ny nikotinportion från Lundgrens är här. Smaken heter Kvällsbris och inspirationen hämtas från djupet av Sveriges skogar. En mörk mint med tobaksinspirerad bas förmedlar känslan av att stå i dunklet av täta trädkronor en kväll i den ibland mystiska naturen.

Lundgrens nya tobaksfria

Skymningen faller, luftfuktigheten stiger och dofterna från naturen med den. Oavsett årstid så bär kvällsbrisen med sig uppfriskande toner naturlig rikedom från de svenska skogarna. I mörkret skärps våra sinnen och under stjärnornas sken vävs mystik samman med en känsla av att hitta hem.

Smaken
Lundgrens har länge bjudit in snusare att utforska Sverige genom smaker och dofter kopplade till platser och seder. Nu lanseras en ny smak, inspirerat av en frisk kväll i svensk skog: Kvällsbris. En tobaksfri nikotinportion med mörk smak av mint och tobak.

Kvällsbris väcker minnen av att promenera genom skymningen i en doftande, susande skog genom sin enkla, fräscha smakprofil med underliggande djup. Toppnoter av mörk mint vilar på en bas inspirerat av naturlig tobakssmak och kommer i Lundgrens omtyckta, stora portioner.

Lundgrens tobaksfria
Kvällsbris är den sjunde smaken i Lundgrens serie med nikotinportioner. Smaken blir en del av det permanenta sortimentet och kommer i Lundgrens stora portioner. Kvällsbris är medelstark med 8mg nikotin per portion.

Tillgänglighet
Kvällsbris finns tillgängligt på snusbolaget, och kommer till övriga utvalda återförsäljare vecka 4.

RELATERAD LÄSNING