Hem NyheterNyhet WB Magical Mystery Malt Club – Symposion startar exklusiv whiskyklubb

Magical Mystery Malt Club – Symposion startar exklusiv whiskyklubb

av Livets Goda

Nu finns möjligheten att gå med i en liten sluten whiskyklubb som lovar något alldeles extra. Det är whiskyimportören Symposion som drar i gång The Magical Mystery Malt Club. Klubben vänder sig till whiskyvänner som vill låta sig förbluffas av magiska whiskyupplevelser av de mest skiftande slag.

Bakom idén till The Magical Mystery Malt Club står Symposions vd Thomas Kuuttanen, vilket i sig är en garant för de upplevelser som väntar. Få har lika lång erfarenhet och lika många kontakter djupt in i lagerhus över hela världen. Dessa kommer klubben att dra nytta av på olika sätt.

-När jag började arbeta med whisky i början på 90-talet var det fritt blås i destilleriernas lagerhus. Det fanns inget fat som var för gammalt eller whisky som var för dyr för att prova. Och man kunde sitta i timmar med destillerichefer som berättade skrönor och hemligheter så länge man fyllde på deras glas. Sedan dess har mycket förändrats. Därför har jag sedan länge planerat att dra i gång en whiskyklubb som kan göra sådant som inga andra kan, och sådant som få förväntar sig. Att vi håller aktiviteter och händelser hemliga gör det hela än mer roligt tycker vi. Man får lita på att det här blir häftigt, det sätter vi helt enkelt vårt namn i pant på, säger Thomas Kuuttanen.

Bland tidigare whiskyaktiviteter som Symposion genomfört finns bland annat endagsresa med privatflyg för att prova världens äldsta whisky hos Gordon & MacPhail och whiskykryssning med Rolls-Royce segelyacht på den skotska västkusten med Springbanks Frank McHardy som skeppare. Vilka aktiviteter som kommer att ske inom Magical Mystery Malt Club återstår att se, men namnet förpliktigar onekligen.

Ett medlemskap kostar 945 kr per år. Just nu har man möjlighet att boka sin plats på första whiskyparkett för resten av 2021 och hela 2022 för 875 kronor.

Medlem blir man via https://www.symposionhot.com/login-medlem/?mepr-unauth-page=27317&redirect_to=%2Fmember-start%2F

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING