Hem Nyheter Malaco stödjer Mustaschkampen genom digitala godismustascher

Malaco stödjer Mustaschkampen genom digitala godismustascher

av Livets Goda

För andra året i rad stödjer Malaco Mustaschkampen och kampen mot prostatacancer. Den här gången uppmanar Malaco konsumenterna att göra sina egna godismustascher och ladda upp under #malacomustascher – för varje inlägg skänker Malaco 5 kronor till Mustaschkampen.

Förra året lanserades den tillfälliga produkten Malaco Mustascher som såldes till förmån för Mustaschkampen. Det här året vill Malaco involvera konsumenterna ytterligare i att bidra till Mustaschkampen och kampen mot prostatacancer. Därför lanseras istället kampanjen #malacomustascher som går ut på att konsumenterna skapar sina egna godismustascher och laddar upp under hashtagen på Instagram med samma namn. För varje inlägg som laddas upp mellan oktober och december i år skänker Malaco 5 kronor till Mustaschkampen (upp till 200 000 kronor).

– Mustaschkampen är ett otroligt viktigt initiativ och vi är stolta över att kunna bidra på ett sätt som vi tror ska engagera många konsumenter. Därigenom hoppas vi kunna sprida kännedomen och kunskapen om Mustaschkampen och prostatacancer ytterligare, säger Mikael Blomqwist, Digital & Communication Manager på Cloetta.

Mustaschkampen är en kampanj som drivs av Prostatacancerförbundet och syftar till att bidra till forskning, utveckling och bättre vård samt att sprida kunskap om prostatacancer. Mer information om Mustaschkampen går att hitta på mustaschkampen.se.

– Vi är glada över att Cloetta genom Malaco återigen vill bidra i kampen mot prostatacancer, vilken är Sveriges vanligaste cancersjukdom, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING