Månadens ursprung från Kafferosteriet Koppar - Ecuador

Livets Goda 12 Apr, 2019
Mat och Restaurang Har du någonsin haft chansen att testa ett renodlat kaffe, som dessutom är klassat som specialkaffe, från Ecuador? Nu har du chansen med månadens ursprung från Kafferosteriet Koppar.

Jämfört med sina grannar (Peru, Colombia och Brasilien), så är Ecuador ett relativt litet kaffeproducerande land. Det är sällan man stöter på ursprunget och Koppar letade med ljus och lykta efter just detta kaffe, som såklart även är ekologiskt. Men äntligen kan de nu erbjuda detta otroligt spännande ursprung.

- Till en början möts vi av choklad och inbjudande kolaton i doften, som ganska snart övergår i bär och citrus. Eftersmaken är lång och god med mjukhet men också friskhet. Ett kaffe fullt av sprudlande liv, kommenterar Fredrik Gustafsson, VD och grundare Kafferosteriet Koppar.

Mer information om kaffet och beställning av densamma finner ni här >>

Sista veckan för Påskkaffet!
Inom bara några timmar, så rostar Kafferosteriet Koppar Påskkaffet för sista gången! Kaffet är mörkt och vackert rödbrunt, med en aromatisk doft av nougat, hasselnötter och choklad. Mörka bär och kanderad viol finns i bakgrunden. Smaken är mustig, kryddig och komplex – samtidigt lång och elegant. Perfekt ihop med Påskens chokladdoppade marsipan och andra godsaker!

Klicka här innan det är för sent för din beställning av detta nyrostade kaffe


Artikelarkivet