Måndagsinspiration: Bjäre kycklinglårfilé med kantarellmos, ärtor och skirat smör

Livets Goda 30 Sep, 2019
Mat och Restaurang Premium Bästa köttet på kycklingen? Ja det hittar vi tveklöst i lårfilén som bjuder på betydligt mer karaktär och smak, inte minst om skinnet får vara med. Här har vi stekt upp Bjärefågels fina lårfilé och samtidigt fångat två ursvenska inslag som är som bäst nu; kantarell och mandelpotatis – tillsammans blir de till ett fantastiskt mos. Och med Kiviks Skånska Äppelcider i glasen så blir detta en helsvensk servering när det är som bäst – vi kallar det förfinad husman!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Bushmills Single Malt 21 YO - en vinnare

Whisky och Bourbon Premium Det geologiska fenomenet Giant’s Causeway, listat av Unesco som ett…
17 Oct, 2019

Ny Small Batch – Kramfors Edition

Whisky och Bourbon Nu gäller det att planera in en vinterresa till Systembolaget…
17 Oct, 2019

Onsdagsinspiration: Ossobuco alla milanese

Mat och Restaurang Premium Långkokens säsong är här och varför inte inleda hösten med…
10 Oct, 2019

Livets Goda uppdaterar om Snus VM – blir det en folksport?

Whisky och Bourbon Snus VM är i full gång och juryn har setts…
15 Oct, 2019

Belleruche - en Côtes-du-Rhône som levererar år ut och in!

Vin Södra Rhônedalen är inne i ett sanslöst flow med nu…
15 Oct, 2019
Artikelarkivet