- Vinmagasinet Livets Goda / Wine Magazine - https://www.livetsgoda.se -

Marcus Samuelsson välkomnar Edgardo Umeres som Eatery Socials Head Chef

Edgardo Umeres är Eatery Socials Head Chef. Edgardo är en erfaren kock som har jobbat med mat så länge han kan minnas. Han kommer ursprungligen från Peru och har sedan 90-talet arbetat med sydamerikansk mat i Stockholm och Sverige. Närmast har han öppnat den peruanska cebicherian Barranco i Hornhuset i Stockholm. – Det känns fantastiskt bra med Edgardo på plats i köket. Med sin gedigna erfarenhet och kunskap om denna typ av matlagning så förenar han det traditionella sydamerikanska hantverket med nya spännande tillagningstekniker och smaker. Han är enormt passionerad i allt han gör i köket och många kommer nog förvånas över att en tortilla kan smaka och se ut på så många sätt! Vi kommer bjuda Stockholm på en helt ny tortillaupplevelse, säger Marcus Samuelsson, Creative Director by Marcus Samuelsson – Många hotellrestauranger känns opersonliga med vitt porslin och storproduktion av mat. Vi kommer skapa det motsatta. På Eatery Social värdesätter vi det genuina hantverket vilket speglar alltifrån matlagningen till smakerna och hur det serveras på tallriken, säger Edgardo Umeres, Head Chef, Eatery Social. Utöver genuin mat och dryck kommer restaurangen erbjuda en social mötesplats, där det passar lika bra att slinka in på en drink, en mindre rätt eller en helkväll med hela familjen, vänner eller både och.