Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Marie Serneholt släpper fräsch vårdrink tillsammans med vinhuset Mionetto

Marie Serneholt släpper fräsch vårdrink tillsammans med vinhuset Mionetto

av Livets Goda

Folkkära programledaren och entreprenören Marie Serneholt lanserar idag en alkoholfri drink tillsammans med vinhuset Mionetto. Drinken Marieonetto kommer gå att beställa på restaurang Ricordi i centrala Stockholm från och med 11 april.

I samband med vårens intåg väljer Mionetto att samarbeta med Marie Serneholt som ambassadör för varumärket. Nu står det klart att de tillsammans med Marie släpper en alkoholfri drink som får namnet Marieonetto. En svalkande god drink att njuta av helt utan alkohol.

– Jag är så otroligt glad att få göra detta tillsammans med Mionetto. Det känns kul att kunna skåla på festliga tillställningar även de tillfällen man inte känner för att dricka alkohol, speciellt för mig som är småbarnsförälder. Att jag nu fått möjligheten att göra en härlig drink tillsammans med mitt favoritmärke känns helt fantastiskt, säger Marie Serneholt.

Mionetto 0,0% är ett fruktigt alkoholfritt vin med en lätt sötma. Den bubblande drycken är gjord på 100% Glera-druvor från Veneto-regionen och resultatet är väldigt likt originalet. Och den gör sig perfekt i Maries drink “Marieonetto”.

– När vi hörde att Marie älskar vår prosecco kändes det helt självklart att hon skulle bli en del av Mionetto-familjen. Vi är otroligt glada över vårt samarbete och vi ser fram emot att skåla tillsammans i vårsolen över en god Marieonetto, säger Bita Vesali, marknadschef på Henkel Freixenet Sverige.

Det tidlösa vinhuset släppte förra året Mionetto 0,0, ett alkoholfritt mousserande vin som går att hitta på ICA och Systembolaget. Vineriet har även seglat upp och blivit en av de mest omtyckta på marknaden om man frågar svenska konsumenter.

Ingredienser till Marieonetto
2 dl Mionetto 0,0 Alcohol Free
0,5 dl fläderblomssaft
1 limefrukt
4 kvistar färsk mynta
is

Gör så här:
1. Skär lime i klyftor.
2. Fyll glaset med is.
3. Pressa ner limejuice i glaset och lägg därefter i några myntablad.
4. Häll på flädersaft och toppa med prosecco.
5. Garnera med mynta och servera genast.

RELATERAD LÄSNING