Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Marknadens nya bokningssystem för restauranger: resOS

Marknadens nya bokningssystem för restauranger: resOS

av Livets Goda

Teamet bakom restaurangplattformen Eatie lanserar nu bokningssystmet resOS för restauranger. Som ett av marknadens nyaste och mest moderna bokningssystem fokuserar resOS på att ge restauranger en användarvänlig plattform.

Målet är att göra det så enkelt som möjligt för alla sorters restauranger att få mer gäster och fler bokningar. Majoriteten av gäster vill idag boka bord online, och därför är systemet skräddarsytt för att vara så smidigt och samtidigt informativt för både gästerna och personalen.

resOS strävar efter att kunna hjälpa restaurangen fokusera gästerna. Genom ett nytänkande automatiskt recensionssystem får restaurangen dessutom att chans att hantera negativa upplevelser innan ordet sprids. resOS har många olika funktioner som är utvecklade för att vara enkla att lära sig och framförallt billiga att få tillgång till. För att kunna vara till nytta för alla olika sorters matställen kan användaren nu välja till vilken grad de önskar att systemet ska hantera och bekräfta nya bokningar – automatiskt, halvautomatiskt eller helt manuellt.

Bokningssystemet går att använda både på dator, surfplatta och telefon. Det är även kompatibelt med både Android och iOS.

RELATERAD LÄSNING