Hem Vinvärlden Masi & Brännland på Polar Music Prize

Masi & Brännland på Polar Music Prize

av Livets Goda

Den tyska violinisten Anne-Sophie Mutter, hiphop-ikonen Grandmaster Flash och stiftelsen Playing for change är pristagare under det internationella musikpriset Polar Music Prize 2019. Festkvällen bjuder på en välkomponerad show som inleds med ceremonin där H.M Konungen delar ut utmärkelserna och i glasen hälles eleganta viner signerade vinhuset MASI och Brännland Cider.

Musik i världsklass ackompanjeras av en somrig meny och det är med glädje och heder som Vinunic även i år har fått äran att stå som vinets huvudleverantör. Till fördrink bjuds Masi Moxxé Brut 2018. Ett pärlande vin som får sin angenäma koncentration av torkade druvor. Varmrätten matchas med ett vitt vin av generös frukt: Vign’Asmara 2016 från ett av Masi Historical Estates; Bossi Fedrigotti.

”Det är en stor ära och glädje för Masi Agricola och mig att stödja Polar Music Prize. I mer än 10 år har Masi-vinerna stått sida vid sida med stora artister och enastående musik. Polarpriset är en utmärkt möjlighet för oss att tacka våra svenska vinälskare och vänner för den lojalitet och passion ni visat oss i över 30 år” Raffaele Boscaini, VD Masi Agricola

Kvällens dessert förgylls av ett svenskt stjärnskott genom den lika koncentrerat söta som krispigt friska iscidern; Brännland Iscider.

”Polargalans val att servera Brännland Iscider till desserten 2019 är en stor ära. Jag har bakgrund i musikbranschen och det känns därför extra stort. Att få vara en aldrig så liten del av det svenska musikundret och hur det presenteras för världen är fantastiskt för oss”. Andreas Sundgren Graniti, VD och grundare, Brännland Cider

77245 Masi Moxxé Brut 2018, 109 kr
(fasta sortimentet)

Vign’Asmara 2016, 169 kr
(privatimport)

2918 Brännland Iscider 2017, 249 kr

(fasta sortimentet)

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING