Hem NyheterNyhet WB Mat & Destillat hos Norrtälje Bränneri

Mat & Destillat hos Norrtälje Bränneri

av Livets Goda

Mat & Destillat: Under tre lördagkvällar i höst öppnar man upp bränneriet och deras inglasade höloge för en storslagen kväll med sortimentsprovning med sex stycken av Norrtälje Bränneris produkter vilka paras med en femrätters avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar. Självklart får man också en guidad tur vid våra kopparpannor!

Mat & Destillat

Mat & Destillat

17:00
VÄLKOMSTDRINK & VISNING
Kvällen inleds med en välkomstdrink och visning av kopparpannorna i bränneriet. De berättar den spännande historien om hur man gick från att vara ett lantbruk till att bli ett bränneri och om deras destillationsmetodik, produktion och lagring.

18:30 – 21:30
PROVNING & MIDDAG
Efter visningen i bränneriet slår du dig ned på vår inglasade höskulle där man har dukat upp för en exklusiv  sortimentsprovning. Under ledning av Cilla Wahlgren provas sex stycken av bränneriets ädlaste drycker, vilka paras ihop med en  avsmakningsmeny som följer säsongens skiftningar. Man får veta mer om och smaka på gin, whisky, punsch, snaps och frukt- och bärdestillat till såväl traditionella som till mer oväntade matkombinationer.
Efter middagen är baren i vårt punschotek öppen till kl. 23:00.

PRIS
1190 KR / PERSON

Provningen ingår, övrig dryck tillkommer. Bekräftad bokning betalas via länk som skickas till din e-postadress. Bokat besök återbetalas ej. 

Läs mer och boka HÄR

RELATERAD LÄSNING