Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang MatHem auktionerar ut cookalong med Jonas Lagerström till förmån för Musikhjälpen 2020

MatHem auktionerar ut cookalong med Jonas Lagerström till förmån för Musikhjälpen 2020

av Livets Goda

Nu finns chansen att vinna en unik matlagningskväll från MatHem som leds av stjärnkocken Jonas Lagerström. Tidigare under hösten vann Jonas tävlingen Kockarnas Kamp och till vardags driver han Michelin-restaurangen Etoile i Stockholm. Pengarna som samlas in via auktionen på Tradera går direkt till Musikhjälpen 2020.

Till förmån för Musikhjälpen 2020 auktionerar MatHem ut en unik cookalong direkt hem till köket. Vinnaren får, tillsammans med ett sällskap på upp till fem personer, chansen att laga mat tillsammans med stjärnkocken Jonas Lagerström. Menyn för kvällen väljs ut av Jonas, utifrån vinnarens personliga önskemål och preferenser, och MatHem kör hem alla högklassiga ingredienser direkt till dörren.

Utöver middagen och dess ingredienser medföljer också köksutrustning och bordsdekorationer i vinsten, som går i linje med kvällens tema. Tillbehören som följer med i vinsten har ett värde av cirka 2000 kronor och görs möjligt i samarbete med Clas Ohlson.

Cookalongen med Jonas sker digitalt där han guidar, tipsar, visar och är behjälplig med allt som behövs för att ge middagen stjärnglans. Det är också möjligt att spara sin vinst tills det är möjligt att istället ses fysiskt för att laga middagen och istället komma till MatHems eget provlagningskök i centrala Stockholm.

Tävla och läs mer om auktionen här: https://www.tradera.com/cookalong-med-jonas-lagerstrom

Årets tema för Musikhjälpen är Ingen människa ska lämnas utan vård och du kan läsa mer det här: https://sverigesradio.se/musikhjalpen

RELATERAD LÄSNING