Matinspiration: Kormakyckling med rostade kikärtor, papadums och en uppfriskande pinot grigio i glaset

Livets Goda 15 Aug, 2019
Mat och Restaurang Premium Klassikern korma baseras på krämig kokosmjölk och ingefära samtidigt som koriander, mynta och yoghurt bidrar till smakrikedomen. Vill du få till en bra korma utan att stå för länge i köket så finns det numer riktigt bra färdiga såser att köpa. Öl brukar vara stapelvaran när de flesta tänker indiskt men den som är nyfiken vidgar vyerna och finner bland annat att pinot grigio är lysande sällskap till denna krämiga anrättning!

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Rockys återkomst: Sveriges mest öldrickande hund är tillbaka - med en Pilsner Urquell i handen

Whisky och Bourbon Pilsner Urquell fortsätter samarbeta med äkta original och näst på…
16 Sep, 2019

Pocket by Pontus dukar upp på Lidingö

Mat och Restaurang Nya Lidingö Stadshus får nu ett förstklassigt restaurangtillskott när krögaren…
16 Sep, 2019

Ulrika Brydling tilldelas Karin Franssons mentorpris 2019

Mat och Restaurang Ulrika Brydling har tilldelats Karin Franssons mentorpris 2019. Priset syftar…
16 Sep, 2019

Zero Waste Ale – En bröl är Scandics senaste hållbarhetslansering

Whisky och Bourbon Nu når Scandics nästa hållbarhetssatsning svenska ölfantaster. Den 16 september…
16 Sep, 2019
Artikelarkivet