Matnatten Kalmar - slutsålt igen

Livets Goda 25 Sep, 2019
Mat och Restaurang Matnatten är en krogsafari där gäster får möjlighet att prova åtta av stadens krogar under en och samma kväll. Eventet, som lockar ut hundratals foodies på stan, har framgångsrikt arrangerats i flera städer i Sverige under de senaste sex åren. Matnatten kommer till Kalmar för tredje gången och eventet är även denna gång slutsålt!

Trycket och tjusningen med Matnatten i Kalmar verkar inte ge med sig, säger Sabine Bjerstedt, projektledare på Taste Events. Flera hundra biljetter gick på förköp av s k Blind Tickets och när vi annonserade vilka restauranger som är med och deltar i höst sålde resterande biljetter slut på drygt en timme!

Utrustad med ett klippkort och en Matnatten-pin ger sig 800 matentusiaster ut på Kalmar gator den 4 oktober för att prova stadens krogutbud där 16 av stadens restauranger deltar.

Nästa gång vi kör i Kalmar får vi nog satsa på 3 rundor och 1200 gäster, fortsätter Sabine Bjerstedt. Kalmar är den stad, efter Malmö, där intresset för Matnatten är störst så vi får se om vi kan få med ytterligare 8 krogar på Matnatten-tåget vid nästa tillfälle. 

Matnatten har genomförts i Kalmar två gånger tidigare och lanseras i fler nya städer under 2019, där ibland Jönköping och Linköping i höst. Under de sex åren som evenemanget genomförts i olika delar av landet har över 15 000 gäster besökt Matnatten och de deltagande restaurangerna.


Bushmills Single Malt 21 YO - en vinnare

Whisky och Bourbon Premium Det geologiska fenomenet Giant’s Causeway, listat av Unesco som ett…
17 Oct, 2019

Ny Small Batch – Kramfors Edition

Whisky och Bourbon Nu gäller det att planera in en vinterresa till Systembolaget…
17 Oct, 2019

Onsdagsinspiration: Ossobuco alla milanese

Mat och Restaurang Premium Långkokens säsong är här och varför inte inleda hösten med…
10 Oct, 2019

Livets Goda uppdaterar om Snus VM – blir det en folksport?

Whisky och Bourbon Snus VM är i full gång och juryn har setts…
15 Oct, 2019

Belleruche - en Côtes-du-Rhône som levererar år ut och in!

Vin Södra Rhônedalen är inne i ett sanslöst flow med nu…
15 Oct, 2019
Artikelarkivet