Hem Livets Goda Prenumeration Matnatten Kalmar – slutsålt igen

Matnatten Kalmar – slutsålt igen

av Livets Goda

– Trycket och tjusningen med Matnatten i Kalmar verkar inte ge med sig, säger Sabine Bjerstedt, projektledare på Taste Events. Flera hundra biljetter gick på förköp av s k Blind Tickets och när vi annonserade vilka restauranger som är med och deltar i höst sålde resterande biljetter slut på drygt en timme!

Utrustad med ett klippkort och en Matnatten-pin ger sig 800 matentusiaster ut på Kalmar gator den 4 oktober för att prova stadens krogutbud där 16 av stadens restauranger deltar.

– Nästa gång vi kör i Kalmar får vi nog satsa på 3 rundor och 1200 gäster, fortsätter Sabine Bjerstedt. Kalmar är den stad, efter Malmö, där intresset för Matnatten är störst så vi får se om vi kan få med ytterligare 8 krogar på Matnatten-tåget vid nästa tillfälle. 

Matnatten har genomförts i Kalmar två gånger tidigare och lanseras i fler nya städer under 2019, där ibland Jönköping och Linköping i höst. Under de sex åren som evenemanget genomförts i olika delar av landet har över 15 000 gäster besökt Matnatten och de deltagande restaurangerna.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING