Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang MAX lanserar Smoothies och Sundae Deluxe tillsammans med Spicy Avocado

MAX lanserar Smoothies och Sundae Deluxe tillsammans med Spicy Avocado

av Livets Goda

Tillsammans med gästfavoriten Spicy Avocado lanserar MAX nya Smoothies och Sundae Deluxe i olika smaker. Nytt för i år är att den omtyckta kampanjburgaren, förutom svenskt nötkött, Delifresh Plant Beef och Grilloumi, också kan fås med MAX Grand Chicken-burgare. Smoothies serveras i smakerna Jordgubb, banan & blåbär, Mango & passion samt Avokado, spenat & mango. Glassarna serveras i en hård våffla i smakerna jordgubb, choklad och karamell.

Lagom till den annalkande sommarvärmen lanserar MAX de svalkande nyheterna Smoothie och Sundae Deluxe – två nya produkter som ska komplettera den norrländska burgarkedjans utbud så att gäster kan hitta något gott oavsett väder eller tidpunkt på dygnet.

– Vi har funderat länge på bra alternativ som passar i sommarvärmen och har till slut landat i att smoothies och glass blir perfekt. Smoothies är ett svalkande mellanmål medan glassen är god som efterrätt till någon av våra burgare, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

Uppdateringen av Grand Deluxe Spicy Avocado grundar sig i Grand Chicken-menyn som MAX lanserade tidigare i vår. Jonas Mårtensson som är chefskock på MAX har tillsammans med sitt team bytt ut kycklingen mot Grand Chicken – en klar förbättring om man frågar honom själv.

– När vi testade Grand Chicken tillsammans med Spicy Avocado visste vi direkt att det var en fullträff. Den frasiga och lite kryddiga kycklingen är perfekt tillsammans med avokadon och jag kan tänka mig att fler kommer tycka samma sak, säger Jonas Mårtensson.

Sundae Deluxe Jordgubb serveras med jordgubbskompott, minimaränger och grädden Sundae Deluxe Choklad serveras med hard chocolate-topping, strössel och minimaränger, Sundae Deluxe Caramel serveras med karamellsås och triple chocolate-kulor. Smoothie finns i smakerna Jordgubb, banan & blåbär, Mango & passion samt Avokado, spenat & mango. Grand Deluxe Spicy Avocado serveras som tidigare med tärnad avokado, picklad rödlök, färsk jalapeño och sourcream ‘n’ onion-dressing på sesambröd. Avslutningsvis finns Lyxshake i smakerna Mango Ananas, Crispy Choco och Päron.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING