1

McDonald´s lanserar sin lyxigaste burgare genom tiderna: McSelection Bearnaise

McDonald´s lanserar idag sin lyxigaste burgare genom tiderna, McSelection Bearnaise. McSelection Bearnaise består av en ny tjockare och saftigare burgare av 100 procent svenskt nötkött med bearnaisesås, rostad lök, ost,  sallat, rökig lökkräm, tunna pommes pinnes i ett varmt rostat bröd med vallmo- och sesamfrön. Med McSelection Bearnaise erbjuds McDonald’s gäster en ännu godare burgare.

McDonald´s kampanjburgare McSelection har alltid varit de lyxigare alternativen på menyn. Nu har man tagit nästa steg för att utveckla McSelection-familjen genom att lansera McSelection Bearnaise, McDonald’s lyxigaste burgare hittills. McDonald’s Bearnaise består av 150 gram svenskt nötkött. McDonald’s har tillsammans med Scan producerat burgaren med en annan malningsgrad, vilket skapar en tjockare textur på köttet och smakar ännu godare än tidigare. Enligt gedigna smaktester, som genomförts bland McDonald’s gäster, är burgaren godare och saftigare än någonsin tidigare.

-Det känns helt fantastiskt att vi nu gör våra redan lyxiga kampanjburgare ännu godare. Vi har smygtestat burgaren på utvalda restauranger under våren och responsen från våra gäster har varit otroligt positiv. I princip alla som smakat på vår nya burgare är överens om att det här är den godaste vi gjort, någonsin. Vi ser fram emot att äntligen få dela med oss av denna smakrevolution till alla våra gäster, säger Staffan Ekstam, Marknadsdirektör på McDonald´s Sverige.

-Nya McSelection Bearnaise är den perfekta burgaren. Svenska folket har sedan länge haft en svaghet för bearnaisesås och att lägga pommes på burgaren är ett välkänt McHack. Vi slog ihop dessa två faktum och skapade McSelection Bearnaise, som skulle kunna vara vår godaste burgare någonsin, säger Sofie Lager, Marknadschef och ansvarig för menyn på McDonald´s Sverige.

McSelection Bearnaise finns tillgänglig på McDonald´s 170 nyrenoverade restauranger i landet, med start idag den 28 september till och med den 8 november.