Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang McVitie’s lanserar två nya glutenfria kex

McVitie’s lanserar två nya glutenfria kex

av Livets Goda

Nu utökar McVitie’s sitt populära utbud av kex och lanserar tre nyheter inom det uppskattade havresegmentet. Den starka havretrenden har gjort att efterfrågan på havrekex bland konsumenter har ökat, vilket McVitie´s tillgodoser genom att utöka sitt sortiment med tre nya produkter.

Tack vare den starka havretrenden har konsumenter under de senaste åren fått upp ögonen för havrekex och försäljningen har ökat markant. För att möta den stora efterfrågan bland konsumenter lanserar McVitie’s nu tre nyheter. En av nyheterna kombinerar det bästa från havren med bitar av mörk choklad, medan de andra två är bakade på högkvalitativ havre helt utan gluten. Nu kan hela familjen njuta av krispiga havrekex till fikapausen eller mellanmålet!

– Vi är experter på att baka kex på högkvalitativa ingredienser och det är grunden för allt vi gör. Havretrenden är stark vilket gör att fler och fler upptäcker våra havrekex. Havre är också en perfekt ingrediens för glutenfria alternativ och vi är så glada att kunna utöka sortimentet med de nya tillskotten, säger Anja Schmeling Marketing Manager DACH / Nordics.

Tillgänglighet och pris
McVitie’s Havre Crunch Gluten Free.
Krispig havrekaka bakad på glutenfri havre och havremjöl. Innehåller 59% havregryn och fullkornshavremjöl. 150 g. Rek pris: 25,00 SEK. Finns att köpa på Willys och Hemköp från vecka 18, där den hittas i den glutenfria hyllan.

McVitie’s Havre Crunch Gluten Free Milk Chocolate
Krispig havrekaka bakad på glutenfri havre och havremjöl, med ena sidan täckt av god mjölkchoklad. Innehåller 44 % havre och fullkornshavremjöl samt 25 % mjölkchoklad. 150 g. Rek pris: 25,00 SEK. Finns att köpa på Willys och Hemköp från vecka 18, där den hittas i den glutenfria hyllan.

McVitie’s Havre Dark Chocolate Chip
Kombinerar fullkorn med bitar av mörk choklad. Innehåller 33 % havre, 30 % fullkorn och 11 % mörk choklad. 300 g. Rek pris: 19,90 SEK. Finns att köpa på Willys, Hemköp, Coop och City Gross från vecka 20.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING