Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang McVitie’s storfavoriter lanseras nu i nya och smidiga to-go förpackningar

McVitie’s storfavoriter lanseras nu i nya och smidiga to-go förpackningar

av Livets Goda

McVitie’s som ägs av pladis global, ett av världens ledande snacksföretag, är idag marknadsledare inom kategorin digestivekex i Sverige. McVitie’s vill utveckla kategorin med nyheter som är anpassade till den växande snackingtrenden och därmed möta konsumentens efterfrågan av smidiga snacks att ta med.

– Vi har sett ett ökat intresse kring praktiska förpackningar som gör det enkelt att ta med sig sina favoritkex på språng. De nya produkterna är lätta att ta med sig, packa ner i en träningsväska eller ta med i picknick-korgen. En av fördelarna är att de smular mindre och håller sig färska längre, säger Anja Schmeling, Marketing Manager på pladis.

De nya förpackningsformaten består av ett återförslutningsbart rör samt portionsförpackningar om två kex. Dessa lanseras i McVitie’s mest populära smaker och förenklar vardagen genom att nu också bli ett smidigt snacks eller mellanmål att ta med vart man än befinner sig. Förpackningarna gör så att kexen håller sig fräscha längre samt minskar risk för smul i väskan.

Till en början lanseras McVitie’s två storsäljare, Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate i ett återförslutningsbart rör samt Digestive Original, Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate i smarta portionsförpackningar.

Tillgänglighet och pris
McVitie’s to-go rör kommer i smakerna Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate. Förpackningen är ett återförslutningsbart pappersrör med plastlock. Ca 200g. Rek ca pris: 24,90–26,90 SEK.

McVitie’s to-go 6×2-pack kommer i smakerna Digestive Original, Digestive Milk Chocolate och Oat Crunch Milk Chocolate. Sex portionsförpackningar med två kex per portionsförpackning. 176-225g. Rek ca pris: 14,90–17,90 SEK.

McVitie’s to-go 2-pack finns i smakerna Digestive Original och Digestive Milk Chocolate. Dessa erbjuds i portionsförpackningar om två kex per förpackning. Perfekt produkt för mellanmål. Ca 30 g. Rek ca pris: 6,90–7,90 SEK.

Produkterna finns att köpa på ICA i hela landet där de hittas i kexhyllan från och med nu.

RELATERAD LÄSNING