Hem Mat & Restaurang Michelin stjärna till A-ROSA Sylt

Michelin stjärna till A-ROSA Sylt

av Livets Goda

“Det nyöppnade Grand-Spa-Resort A-ROSA Sylt satsar på spa och wellness kombinerat med gastronomi i världsklass. Restaurangen “”La Mer”” och köksmästaren Sebastian Zier, 33 år, har nu tilldelats Tysklands nordligaste stjärna i den kommande guiden Guide Michelin 2011. “”A-ROSA Sylt har målmedvetet satsat på att hitta unga, modiga och kreativa köksmästare. Jakten på dessa talanger har lönat sig, och jag är övertygad om att vi kommer att nå fortsatta framgångar på det kulinariska området. Jag är stolt över Sebastian Zier, och jag vet att han vill ha en stjärna till“”, säger chefen för A-ROSA Sylt, Frank Nagel. Några få månader efter öppnandet har Grand SPA Resort A-ROSA Sylt en genomsnittlig bokningsnivå på 80 procent. Köksmästaren har således haft mycket att göra: “”Jag kom till Sylt för att jag ville anta utmaningen att starta en ny gourmetrestaurang, och jag är väldigt glad att jag kan uppfylla de förväntningar både gäster och kritiker har på mig. Den här stjärnan är en stor ära både för mig och mitt team, och den är även en förpliktelse att alltid leverera det bästa“” säger köksmästaren på La Mer, Sebastian Zier. Grand SPA Resort A-ROSA Sylt ligger på en 35000 m2 stor tomt i sanddynorna och resorten har 177 exklusivt inredda rum och sviter. Till hotellets faciliteter hör tre à la carte restauranger samt mötes-, konferens- och festlokaler, och ett 3500 m2 stort wellnessområde, som har placerat resorten bland Tysklands fem bästa spahotell i den tyska RELAX Guide 2010.”

RELATERAD LÄSNING