Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Michelinkocken Albert Adrià gästspelar på Aloë

Michelinkocken Albert Adrià gästspelar på Aloë

av Livets Goda

Den världskända och omtalade, spanska kocken Albert Adrià kommer för första gången till Sverige för ett mycket exklusivt gästspel på Aloë i Stockholm. Albert Adrià kommer att servera en meny med inspiration från hans många år inom gastronomin och detta är en helt unik möjlighet att få uppleva hans banbrytande och berömda matlagning.

Estrella Damm ”The Beer of Barcelona” bjuder in till en exklusiv middag på Michelinrestaurangen Aloë, signerad stjärnkocken Albert Adrià. 

Albert Adrià är en gastronomisk förebild och en av pionjärerna inom modern matlagning. Äventyret startade på 80-talet när han tillsammans med sin bror, Ferran Adrià, tog över köket på den legendariska restaurangen El Bulli, som sedermera blev utnämnd till Världens Bästa Restaurang hela fem gånger. Albert Adrià har under senare år drivit restauranger som Tickets, Pakta samt Hoja Santa, och är nu verksam med Michelinrestaurangen Enigma i Barcelona.

Det är extra roligt att Estrella Damm ”The Beer of Barcelona” nu kan erbjuda en upplevelse helt utöver det vanliga, där du får möjlighet att äta Albert Adriàs mat för första gången i Sverige. Gästspelet äger rum den 22 och 23 mars på Aloë i Stockholm och man kan anmäla sitt intresse att delta i middagen via länken nedan. Menyn kostar 3 900 kr och kommer erbjudas tillsammans med ett noga utvalt vin/dryckespaket.

För mer information samt hur du anmäler ditt intresse: https://aloerestaurant.se/albertadria

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING