Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Mister York lanserar helt nytt koncept – först ut blir Hyllinge i Skåne

Mister York lanserar helt nytt koncept – först ut blir Hyllinge i Skåne

av Livets Goda

Det var under förra veckan som Mister York gick ut med att man skulle öppna ytterligare en enhet i Helsingborg och nu står det klart att kedjan fortsätter sin expansion i regionen genom sin etablering i Hyllinge utanför Helsingborg. Enheten kommer att vara placerad mellan Max och McDonalds i Hyllinge precis intill E4:an.

En Rendering över hur Mister York Future kommer att se ut.

Etableringen innebär premiären av Mister York Future®, som är Mister Yorks senaste koncept med både drive thru och mobil app-order där man plockar upp maten man förbeställt på plats. Utöver drive thru och pick up så kommer det finnas ett brett urval av beställningsmetoder som expresskiosk, kassa, webborder och delivery. Inför nyöppningen så kommer det att rekryteras uppemot 30 st nya medarbetare. Öppningen kommer att äga rum under våren 2025.

“Vi är sjukt spända på att leverera den nya generationens fast food på ett sätt som aldrig tidigare skådats vid ett så strategiskt vägläge som Hyllinge. Inte nog med att vi erbjuder både drive thru och mobil app-order med pickup, maten kommer att transporteras via ett robotiserat transportsystem och levereras direkt ut till kunden utan assistans från medarbetare. Detta är ett revolutionerande system som vi blir unika med att introducera i Europa på snabbmatsmarknaden. Konceptet spinner vidare på vår miljösmarta och hållbara byggnationsmodell som innebär att vi tar återbrukade sjöfartscontainrar och bygger ihop till restaurangenheter. Den resurseffektiva modellen gör att vi kan hålla nere kostnaderna och därmed också hålla nere priserna på våra produkter ut till kund. För oss är det viktigt med hållbarhet både ur ett klimatperspektiv såväl som ett ekonomiskt konsumentperspektiv” säger Gustav Haglund, medgrundare och VD på Mister York.

“Vi är glada över att få en sådan drivande kedja som Mister York som vår hyresgäst till fastigheten i Hyllinge där det även nyligen etablerats en större elbils-laddningsstation av Cheap Charge. Vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete” säger Peter Elmvik, VD för GELL Group.

RELATERAD LÄSNING