Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Mister York utnämna till Sveriges bästa burgarkedja 2023

Mister York utnämna till Sveriges bästa burgarkedja 2023

av Livets Goda

Det var på söndagsmorgonen som Burgerdudes i en video utnämnde Mister York till Sveriges bästa burgarkedja 2023. Detta är andra året i rad man får utmärkelsen av Burgerdudes och Mister York försvarar således sin förstaplats som Sveriges bästa burgarkedja. 

Burgerdudes är världens största webbaserade redaktion för recensioner av burgare och har varit aktiva som recensenter sedan år 2009. Teamet bakom Burgerdudes har suttit med i Hamburgar-SM och andra internationella mästerskap i burgare och street food vid flera tillfällen.

“Mister York är för närvarande den bästa burgarkedjan Sverige, och bjuder på ett rejält hantverk till rimliga priser, dom är en fräsch fläkt i burgarvärlden och dom sätter ribban högt för andra kedjor att jobba emot” lyder motiveringen som i sin helhet kan hittas på Burgerdudes webbsida och i deras senaste video “Den bästa burgarkedjan i Sverige” som finns att se på Youtube.

“Det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som vi tar emot den här utmärkelsen! Vi har jobbat hårt för att expandera vår verksamhet samtidigt som vi behåller vår unika kvalitet och karaktär. Vi har under 2023 gått från att vara 9 st enheter till att nu finnas på 20 st olika ställen runt om i Sverige från Ystad i söder ända upp till Sundsvall i norr. Vi har välkomnat flera hundra nya medarbetare under årets gång som alla har lärts upp i att tillaga den produkt som definierat oss sedan start. Det är tack vare våra medarbetare som i team gör denna resa möjlig. Alla personer besitter unika livserfarenheter, kunskaper och egenskaper som stärker oss gemensamt som ett lag. Vi kommer fortsätta förbättra oss och vi kommer fortsätta leverera grymma burgare, till schyssta priser och med en service i världsklass!” säger Gustav Haglund, VD och medgrundare på Mister York.

RELATERAD LÄSNING