Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Mister Yorks expansion fortsätter – öppnar ny restaurang i Trelleborg

Mister Yorks expansion fortsätter – öppnar ny restaurang i Trelleborg

av Livets Goda

Nu öppnar burgarkedjan Mister York en ny enhet i Trelleborg. Den snabbväxande kedjan har hittills satsat stort på att etablera sig i södra Sverige och etableringen i Trelleborg blir den elfte i ordningen.

Expansionen i Sverige fortsätter och nu etablerar sig Mister York i Sveriges sydligaste stad Trelleborg. Placeringen på enheten kommer att vara på Hedvägen 185 i västra delen av Trelleborg. Mister York har under en tid letat efter ett strategiskt läge i staden som knyter ihop närheten till handelsområden, bilburna kunder, hög tillgänglighet och starka flöden, och nu har man äntligen hittat rätt.

Enheten är byggd enligt Mister Yorks nya designkoncept och ambitionen är att gå mer mot fast food och take away genom lanseringen av Mister York Express. Vad den nya satsningen på Express-systemet innebär är en unikt framtagen drive thru-linje för pick up-ordrar. Trelleborg blir den första staden där kunder kommer att kunna förbeställa sin mat online för att därefter hämta upp den i en pick up-lucka med bilen snabbt och smidigt, utan att ens behöva lämna bilen. På befintliga Mister York-enheter så sker majoriteten av beställningar online vilket är anledningen till att man nu satsar alltmer på Mister York Express.

Konceptet är uppgraderat men man håller fast vid sina rötter att bygga enheterna på sjöfartscontainrar vilket gör Mister York unikt hållbara i sin byggnation. En sjöfartscontainer färdas en resa över atlanten innan den förbrukat sitt syfte och oftast blir ståendes. Genom att återbruka containrarna som restaurang-enheter bidrar Mister York till ett hållbarare samhälle samtidigt som man visuellt skapar en industriell street food-känsla i konceptet.
Etableringen kommer att medföra 20-25 nya arbetstillfällen som inkluderar allt från heltid och deltid till extrapersonal samt helgjobb.

Trelleborg är en stad vi länge tittat på då efterfrågan för fler enheter söderöver har varit otroligt stor. Idag finner vi våra topp tre mest besökta enheter i Södra Sverige och ryktet om våra burgare har sedan intåget i Skåne spridit sig ända ned till sydligaste spetsen. Det finns flera andra aktörer som säljer burgare i staden och flera som tittar på att etablera. Detta tycker vi är sporrande och roligt och Mister York vill självklart vara med och konkurrera mot befintliga jättar samt visa på hur pass bra fast food kan vara. Våra burgare steks för hand av människor som delar vår passion för riktigt bra burgare” säger Gustav Haglund, VD på Mister York.

Öppningsceremonin kommer äga rum den 2 mars klockan 11.00 och leds av Jan Gondos, distriktschef syd, Albin Bredmar, operativ chef, tillsammans med tillträdande restaurangchef, grundarna Gustav Larsson, CPO, Gustav Haglund, VD och start up-team.

Restaurangen ligger på Hedvägen 185 i Trelleborg och har öppet från 11.00 till 22.00 alla dagar i veckan.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING