Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang M&M välkomnar den första nya karaktären på ett decennium

M&M välkomnar den första nya karaktären på ett decennium

av Livets Goda

Varumärket Mars, Inc. firar den globala debuten av en ny kvinnlig karaktär och fortsätter därmed att använda glädje som en kraft för att inspirera till vardagslycka och tillhörighet

För första gången på ett decennium utökar M&M’S®, en stolt del av Mars, sin ikoniska besättning genom att introducera en ny karaktär och talesperson i godisformat – möt Purple.

Som en representant för acceptans och inkludering är deras senaste medlem, den första kvinnliga jordnöts- och M&M’s-karaktären någonsin, känd för sitt uppriktiga uttryck. Hennes självmedvetenhet, äkthet och självförtroende är drivkraften bakom hennes charm och udda natur. Hon ansluter sig till den legendariska gruppen av M&M’s-karaktärer, som i januari fick en uppfräschning med uppdaterade utseenden och mer nyanserade personligheter.

“Mars är glada över att få presentera den nyaste medlemmen av M&M’s-karaktärerna för världen. Det finns så mycket med henne som människor kan relatera till och uppskatta, inklusive hennes vilja att omfamna sitt sanna jag – hon påminner oss om att fira det som gör oss unika”, säger Jane Hwang, global vicepresident på Mars Wrigley. “Vår historia har precis börjat och introduktionen av M&M’s senaste talesperson i godisformat är nästa kapitel. Hennes charm, udda natur och relaterbarhet bidrar till vårt M&M’s-team i takt med att varumärket fortsätter att glädja sina fans med roligheter på ett sätt som bara M&M’s kan.”

“I mer än 80 år har M&M’s använt kraften av glädje för att skapa en värld där alla känner en känsla av tillhörighet. Med introduktionen av Purple – vår första kvinnliga M&M’s-karaktär och i samband med den omprofileringen av resten av gruppen av M&M´s-karaktärer som gjordes tidigare i år är vi ett steg närmare vårt uppdrag att skapa ett varumärke där alla känner sig inkluderade”, säger James McGrath, Sverigechef Mars.

Konst och underhållning är kraftfulla sätt att inspirera till samhörighet och nöje. För att markera sin globala debut och visa upp sin individualitet, använder sig Purple av musikens kraft genom att släppa sin första musiksingel och video. I musikaldebuten med titeln “I’m Just Gonna Be Me” får du ta del av saxofonisten Grace Kellys extraordinära talang, dans- och koreografimästarna Devin Santiago och Niccolo Cagnolatti, den hyllade operasångaren Anthony Roth Costanzo och speciella framträdanden av resten av M&M’S-teamet inklusive röd, gul, orange, brun, blå och grön. Fans kan besöka M&M’S Purpose – For All Funkind för att lära sig mer om den grupp av kreatörer som M&M’S samarbetade med för att producera låten “I’m Just Gonna Be Me”.

För mer information om M&M’S nya karaktär och för att streama hennes nya låt kan fans besöka M&M’S på Facebook, Instagram, Twitter eller på MMS.com

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING